2777
2789
عنوان

مهمونی

123 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من فرداشب افطار مهمون داریم که با خودمون میشیم ۷ نفر ، واسه افطار حلیم با حلوای هویج با اسنک گوشت قراره باشه ، خوبه بنظرتون یا کنارشم سوپ قارچ و شیر هم درست کنم؟ 

برنح و مرغ هم برای سحری هست که میدیم ببرن

میشه راهنمایی کنید خانوم گلا🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه ، اخه افطار نمیشه برنج خورد 😄

برنج بپزی بنظرم بهتره... ماکه کلا افطار برنج سحر نون پنیر هندونه.... یکاری کن تو اول اذان که گفتن ابجوش وخرما وحلواتو بیار یه نیم ساعت بعدش برنج واینا بیار 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
اصلا یادم نمیاد واسه افطلار رفته باشم مهمونی یا کسی رو دعوت کرده باشیم نمیدونم باید غذاهاش چجوری باش ...

معمولا آش یا سوپ و ... کنارشم یه غذای نونی 

ما که اینجوری هستیم ولی بعضی ها غذا مثل برنج و خورشت یا مرغ هم کنارش هست

برنج بپزی بنظرم بهتره... ماکه کلا افطار برنج سحر نون پنیر هندونه.... یکاری کن تو اول اذان که گفتن اب ...

اخه ما معمولا برنج نمیخوریم افطار وگرنه درست میکردم☹