2777
2789
عنوان

من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 27 پست
تا خودتو دوس نداشته باشی همونجوری ک هستی قبول نکنی به بقیه هم این حسو میرسونی  اینو بدون هیچ ا ...

انگار اصلا دست خودم نیس هرچقدم تلاش کنم که فکر کنم خوشگلم یا دیگران هرچی بگن اصلا تاثیری نداره من خودم مطمینم خیییلی زشتم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اعتماد ب نفستو ببر بالا هیچکی زشت نیست یکی ابروش قشنگه یکی موهاش یکی چشمش هرکی تو صورتش یه چیزه خوشگلی داره عزیزم من میشناسم خیلیا  خوشگلن ولی شوهر بهش خیانت کرده زشتی و خوشگلی ربطی ب خیانت نداره بخدا 

مشکلت پوستیه یا عمل و..؟ اگه پوستته با کرم و.. رفعش کن عمل بینی بوتاکس و.. والا توی این دوره حداا ...

خودم فکر میکنم چونه و دهنم خیلی بده 

چاق هم هستم ولی هرچقد رژیم میگیرم باز وزنم برمیگرده از قبلشم بیشتر میشه، ژنتیکیه😔

انگار اصلا دست خودم نیس هرچقدم تلاش کنم که فکر کنم خوشگلم یا دیگران هرچی بگن اصلا تاثیری نداره من خو ...

باید بری دکتر روانشناس یا مشاور 

چون از بچگی تو ذهنت بوده سخته تنهایی از ذهن خودت بیرون کنی 

برو کمک بگیر مطمئن باش صد درجه فکرت عوض میشه 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
خودم فکر میکنم چونه و دهنم خیلی بده  چاق هم هستم ولی هرچقد رژیم میگیرم باز وزنم برمیگرده از قب ...

این همه دکتر و با انواع جراحیای عجق وجق هست

رژیمای بامداد خمار و.. رو انجام بده

باید بری دکتر روانشناس یا مشاور  چون از بچگی تو ذهنت بوده سخته تنهایی از ذهن خودت بیرون کنی&nb ...

دقیقا فکر میکنم چون از بچگی تو ذهنمه انقد تغییر دادنش برام سخته، انگار هرچی از بچگی باور کردم تو ذهنم حک شده و پاک شدنی هم نیس اخه متاسفانه تو شوخیای بچگی بهم میگفتن زشت

دقیقا فکر میکنم چون از بچگی تو ذهنمه انقد تغییر دادنش برام سخته، انگار هرچی از بچگی باور کردم تو ذهن ...

خب دیگ دقیقا همینه 

برو کمک بگیر مطمئنم اینقدر خوشگلی ک بعدا خودتم باورت نمیشه 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

عزیزم جاری من از زیبایی بهره زیادی نبرده،اما شوهرش خیلی دوسش داره.

اما دختر خالم خییییییییییلی خوشگله ،اما خیییییییلی بدبخته

اگه فکر میکنی سعادت انسان به قیافه اش هست ،پس هرگز خودت رو نشناختی.

عزیزم اگه به خودشناسی برسی ،خیلی از احساساتت تغییر میکنه.

عزیزم حتما حتما حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کارگاه عزت نفس رو کامل گوش کن. 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خیلی خیلی ممنونم حتما عضو میشم

خواهش میکنم گلم 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂