2777
2789
عنوان

من زشتم

682 بازدید | 27 پست

احساس میکنم خیلی زشتم، در مورد ظاهرم اصلا اعتماد به نفس ندارم، چون بچگی و نوجونی قیافم خوب نبود با اینکه الان یه کمی بهتر شدم ولی انگار تو ذهنم حک شده که خیلی زشتم و در تمام طول زندگیم همیشه یه بخش ذهنم درگیر این بوده که قیافم بده  و این روی همه چیم تاثیر داشته، خیلی خیلی حس بدی دارم و از خودم بدم میاد😔 حتی گاهی به ذهنم میاد شوهرم داره بهم لطف میکنه ک با منه یا مثلا فک میکنم حتما بهم خیانت میکنه چون من زشتم... نمیدونم کی از این حس بد رها میشم، ۳۱ سالمه و لحظه ای نبوده که این فکر ازارم نده😔

راستی عذر میخوام عکس نمیتونم بذارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خیلیم خوشگلی اینا فقط شکست نفسیه 🥺😍

ولی حتما برو مشاور کمکت میکنه ❤😁

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

تا خودتو دوس نداشته باشی همونجوری ک هستی قبول نکنی به بقیه هم این حسو میرسونی 

اینو بدون هیچ انسانی زشت نیس 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

پیش یه روانشناس یا مشاور برو باید اعتماد به نفست زیاد بشه

همیشه یادت باشه ارزشمندی چون فقط یه نسخه از تو توی دنیاست.. به خودت برس، لاک بزن، برقص، هنرایی مثل موسیقی یا نقاشی بیاد بگیر..

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   

ندیدم

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
از نظر خودم سراسر ایرادم اما همسرم میگه ایرادی نداری و نمیذاره عمل کنم😔

خود زشت پنداری گرفتی یه اختلاله خودتو ناراحت نکن برای یه چیز الکی خیلیم زیبایی  

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

مشکلت پوستیه یا عمل و..؟

اگه پوستته با کرم و.. رفعش کن

عمل بینی بوتاکس و..

والا توی این دوره حدااااقل به لطف لوازم آرایش همه خوشگلن، این دنیا جهانبخت حتی موقع خوابم آرایش داره😐

در مورد ظاهرت نظر نمیدم ولی برای طرز فکرت متاسفم. زیبایی بیشتر از اون که ظاهری باشه یه حسه و اونم اعتماد بنفسه. تو خیابون دخترا رو نمی بینی؟ خیلیهاشون شبیه بقیه پول سیب زمینی هستن ولی آنچنان با اعتماد بنفس راه میرن و خودشونو میگیرن که توجه همه میره سمتشون. اینکه تو حس میکنی چون زشتی شوهرت ممکنه بهت خیانت کنه بچگانه ترین و احمقانه ترین حرفیه که تا حالا شنیدم. متاسفم. در ضمن حتی ظاهر زشت رو هم میشه بهتر کرد. با مراقبت از پوست، تغییر دادن مدل ابروها، کاشت مژه، آرایش بهتر، مدل موی مناسبتر و هزار جور کار دیگه.