2777
2789
عنوان

مربای توت فرنگی

57 بازدید | 8 پست

من اولین بارمه میخوام درست کنم برای باراول میخوام کم درست کنم تا یاد بگیرم

شماچطوری درست میکنین که خوشمزه میشه؟🤤بمنم یادمیدین

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

من خودم درست نکردم اما مامانم و مادر شوهرم همیشه میفرستن برام به عنوان سوغاتی واقعا عالین 😍

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک کیلو توت فرنگی 

یک کیلو شکر 

یک قاشق هم آبلیمو 

توت فرنگی هاتو بشور ، لابه لاش شکر بریز ، ۱۲ ساعت بزار تو یخچال آب بندازه 

قابلمه ات از موادت باید بزرگتر باشه چون مربا سر میره ، گازتو کثیف نکن

۱۲ ساعت گذشت ، بزار رو گاز شعله کم شکرهایی که آب نشده آب بشه ، بعد یواش زیر گاز رو بیشتر کن متوسط کن ، کف میکنه کفها رو تا جایی که میتونی بگیر، ۵ دقیقه آخر آبلیمو بریز 

کل پخت نیم ساعت طول میکشه 

قوامش هم ی مقدار شهدشو بردار بزار تو فریزر ۲ دقیق دیدی خودشو گرفت آماده اس .

یک کیلو توت فرنگی  یک کیلو شکر  یک قاشق هم آبلیمو  توت فرنگی هاتو بشور ، لابه لاش ...

عزیزم برا بار اول میخوام درست کنم ‌کم درست میکنم

ولی اندازه شکرشو نمیدونم چقد بریزم

یه لیوان چقدمیشه؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
عزیزم برا بار اول میخوام درست کنم ‌کم درست میکنم ولی اندازه شکرشو نمیدونم چقد بریزم یه لیوان چقدمی ...

یک کیلو توت فرنگی خیلی نمیشه ، ی شیشه میشه 

اما کلا بخوای هر وقت مربا توت فرنگی او آلبالو درست کنی ، مثلا نیم کیلو توت فرنگی ، نیم کیلو هم شکر میخواد ، اصلا هم آب نریز خود شکر آب میندازه .

الان یک لیوان توت فرنگی رو وزن کن هر چقدر شد همون اندازه شکر بریز ، لیمو ترش هم ی قاشق مربا خوری بریز

یک کیلو توت فرنگی خیلی نمیشه ، ی شیشه میشه  اما کلا بخوای هر وقت مربا توت فرنگی او آلبالو درست ...

وقتی مرباتم حاضر شد هر وقت سرد شد بریز تو شیشه 

شهدشم بریز رو مربات سفت نشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792