seashell مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 1095 عنوان تلخی دهان 😭😭😭😭 3704 بازدید | 4 پست بچه ها من بخاطر هلیکوباکنری معده م ، کلاریترومایسین مصرف میکنم و دهنمو تلخ میکنه😭😭😭😭چیکار کنممممم 1400/02/08 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babonh عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 1809 قرص نعنا یا آبنبات هایی که گلو رو خنک میکنن بخور از دارو خانه بگیر پرستار مهربونم🥰
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35452 شاید بدتر از مترونیدازول نباشه!تا پایان دوره هیچکاری نمیشه کرد. شاید جویدن آدامس کمی کمک کنه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
seashell مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 1095 شاید بدتر از مترونیدازول نباشه! تا پایان دوره هیچکاری نمیشه کرد. شاید جویدن آدامس کمی کمک کنه شما هم عفونت معده داشتی؟ وای من کلاریترومایسین رو میخورم بشدت درد شکمی میگیرم شبها. صببحا هم تب میکنم و قلبم تند تند میزنه.. واقعا لرز سرتاپامو میگیره هربار موعد خوردن قرصا میشه 😭😭😭دکترم هم مدام میگه باید تحمل کنم😭😭
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35452 شما هم عفونت معده داشتی؟ وای من کلاریترومایسین رو میخورم بشدت درد شکمی میگیرم شبها. صببحا هم ... نه ولی ی سری داشتم اصلا یادم نیست چیکار کردم فقط یادمه خیلی حالم بد بوددرسته ...اندکی صبر! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴