2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گوشت باید به دمای محیط رسیده باشه...آب پیاز رو کامل بگیر..خوب موادت رو ورز بده وطوری که وقتی از ته ظرف جمعش میکنی منسجم باشه وته ظرف وبه دستت نچسبه..یک ساعت بزار تو یخچال استراحت کنه.نمک وچربی گوشت اگر اندازه باشه ازریزش جلوگیری میکنه ...وقتی به سیخ میکشی اول واخر کوبیده رو با دستت بچسبون به سیخ..

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

اول اینکه گوشتشو سه بار چرخ کن..پیازو‌رنده ک‌کردی بریز داخل یه پارچه اونقدرررر فشار بده و آبشو بگیر ک‌حالت پودر بشه پیاز...و اینکه کوبیده باید گوشت مخلوط باشه....یه قاشق پر هم پاپریکا بریز 

خون گوشت چرخ کرده رو کامل بگیر پیازم چرخ کن کامل ابشو بگیر ورزش ن بده حسابی، ادویه کباب، یه قاشق کوچولو جوش شیرین، دمبه حتما بزن، یه مقدار زعفران ورز بده بذار یخچال، یک ساعت قبل گذاشتن رو آتیش سیخ بکش وبذار استراحت کنن بعد بذار رو آتیش، من همیشه اینجوری درست میکنیم عالی میشه از آتیش هم گرفتی سریع کره بنداز روش 

خون گوشت چرخ کرده رو کامل بگیر پیازم چرخ کن کامل ابشو بگیر ورزش ن بده حسابی، ادویه کباب، یه قاشق کوچ ...

ببین من رفتم قصابی گوشت گفتم مخصوص کوبیده میخام برام چرخ کرد اماده داد دیگه نیازه دنبه اضاف کنم؟