2777
2789
عنوان

ازم شکایت کرده

1186 بازدید | 27 پست

عروس سابق عموم

هفته پیش من شنیدم ک هرجا نشسته گفته ک شوهر سابقش بخاطر من اونو طلاق داده

درحالی ک خود پسر عموم میگفت ک بهش خیانت کرده بوده طلاقش داده این خانمم بعد دوسال همه جارو پر کرده

منم زنگ زدم اول ج نداد خواهرش گفت ک ریدی ب زندگی خواهرم و....

حتی نزاشت من حرف بزنم دوروز بعدش از ی شماره بهم زنگ زد ک شارژ ندارم بزنگ حرف بزنیم

منم زنگ زدم خط خودش شروع کرد ک چرا زنگ زدی بخواهرم منم عصبانی شدم  گفتم توو خیانت کردی چرا اسمو میاری وسط پسر عموم بمن چه

کلی فوش بارش کردم عصبانی بودم

رفته ازم بجرم توهین و افترا شکایت کرده

چیکار کنم 😭

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه هااا

من چیکار کنم ابجیم میگه توام برو شکایت کن بجرم تهمت و افترا

ولی مطمئنم هیچ کدوم از فامیلا نمیان شهادت بدن این زنه بهم تهمت زده

دختر خالم میگه صداتو داره ک بهش فوش میدی میگی توو خائنی بخاطر خیانتت شوهرت طلاقت داده

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی اول باید ثابت کنه دومم ۳،۴ تومن میدی در حق دولت

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

نمیدونستی میتونه؟؟

چند روز پیش یکی تاپیک زده بود میخام دوس دختر شوهرمو تو واتس آپ فحش کش کنم

گفتم ازت به جرم افترا شکایت میکنه

گفت جرش میدم 😆😆😆

باید نظر شاکی رو جلب کنی دیگه خودتو اماده کن...

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اون گفت تهمت زدی مگه خودشم به توتهمت نزده

چرااا

ولی فامیل ما از اینان ک رفتن ب دادگاهو ی جوری بی ابرویی میدونن

ب زن عموی مامانم گفتم بیا دادگاه بگوو میگه من با این سنم بیام داداگاه نه نمیتونم

حتی عروس خالمم میگه من نمیام 

چیکارکنم

بچه هااا من چیکار کنم ابجیم میگه توام برو شکایت کن بجرم تهمت و افترا ولی مطمئنم هیچ کدوم از فامیلا ...

تو چه ساده ای که زنگ زدی فحش دادی نگفتی صداتو ظبط میکنه تو مدرک نداری؟

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
نمیدونستی میتونه؟؟ چند روز پیش یکی تاپیک زده بود میخام دوس دختر شوهرمو تو واتس آپ فحش کش کنم گف ...

یعنی صدامو مدرک میکنن؟

اون اول منو عصبانی کرد منم گفتم چرا میندازی گردن من بمنچه توو خیانت کردی 

شما که تا ۱ماه پیش مجرد بودی دلت میخواست جایی باشی فک وفامیل نباشن..؟

خب مجردم دیگ☹

عروس سابق عموم 

یعنی صدامو مدرک میکنن؟ اون اول منو عصبانی کرد منم گفتم چرا میندازی گردن من بمنچه توو خیانت کردی&nbs ...

برای افترا صدا مدرکه 

بهش فحش بد دادی لابد نسبت زنا دادی که شکایت کرده

از اون فحش های ج دار دادی؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگه واقعا اون به اون خیانت کرده تو چه کاره ای این وسط؟ قانون به نفع توئه برو جلو نترس تهمت ناروا چیز ...

من نمیتونم ثابتش کنم ک

ب پند نفر زنگ زدم گفتم شما بمن گفتین میگن ماها رو نداز وسط ازش میترسن