2777
2789
عنوان

روشن شدن پوست

201 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها،،چند وقت پیش بخاطر استفاده از قرص ال دی روی بینی و گونم لک افتاد چون پوستم سفیده خیلی رو اعصابم بود،،تا تو اقواممون دیدم ینفر ک کاملا سبزه بود پوستش سفید شده بود ازش پرسیدم منو معرفی کرد ب ینفر ک محصولات گیاهی داشت،،من ازش ی کرم صابون خریدم و طبق دستوری ک گفت استفاده کردم پوستم کامل صاف شده،،،گفتم شاید خیلیا در گیر مشکلات پوست باشن اگه مایل بودید درخاست دوستی بدین تا شمارشو بهتون بدم

تبلیغ زیر پوستی 

کرم معجزه رومبگی؟

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیم صابون و کرم گفت مکمل هم اند ،،،اول صابون میزنم دو دیقه ماساژ میدم بعد قبل خواب کرم میزنم،،،حالا جالب اینجاست صابونه تو حموم زدم ب بدنم تیرگیا خیلی کمرنگ شده

سلام بچه ها چیزی که خیلی مهمه اینه که برای پاک کردن آرایش صورت حتما باید از شست و شو های مخصوص صورت استفاده کنید.ژل شستشوی روشن کننده و جوان کننده اورلین گزینه مناسبی برای اینکاره چون این ژل حاوی عصاره گیاه شاهی، جلبک و .... شما میتونین از طریق لینک زیر اطلاعات بیشتر این محصول رو مطالعه کنید:

https://aurelien.ir/product/aurelien-whitening-gel/