2777
2789
اره وقتی دوروز بعد از زایمان طبیعی بری رو پاهات بشینی تو حموم میشه نذاشتن مادرمم بیاد بالا سرم خودم ...

ن من سزارین بودم ترسیدم یهو

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

شوهرم خیلی مامانیه

البته منو دخترمم خیلی دوس داره ولی بازم از مادرش جدا شدنی نیست و در تمام مراحل زندگی حتی کوچیکترین کارا مادرش صاحب نظره

مادر خودم اصلا این زندگی و اینارو قبول نداره ولی من میدونم بخاطر بچم هیچوقت نمیتونم ازین زندگی بگذرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روش‌ها واقعا درست از آب در میاد؟؟؟؟ چطوره؟ 

والا من برای چند نفر از اطرافیانم درست دراومد فقط باید تمام دستورات رو کامل رعایت کنن. رژیم غذایی و نزدیکی زمان تخمگذاری و شست و شو با جوش شیرین

ای جانم من فک کردم اولیو داری  انشاءالله عزیزم

نه عزیزم هنوز میترسم اقدام کنم😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
میگن شیر به شیر خیلی سخته

اره از این میترسم نتونم 

ولی اگه چند سال بعد بزارم بشه دوست دارم برم تحت نظردوقلو بشه یو برم رژیم پسر زایی از هر دو جنسش داشته باشم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

[QUOTE=187956009]عزیزم بیار . پسر میخوای حتما از روش های تعیین جنسیت استفاده کن . منم یه دختر سه ساله دارم دومی رو نا ...[/QUOTE

وا دلشون میاد ان شالله همه بچه ها صالح و سالم باشن چه دختر چه پسر

پس واسه ما رو چی میگن جاری اولیم ۴ تا دختر جاری دومی ۲ تا منم ۱ دونه الانم که معلوم نیس جنسیت نی نیم چیه

[QUOTE=187961391]اره از این میترسم نتونم  ولی اگه چند سال بعد بزارم بشه دوست دارم برم تحت نظردو ...

دکتر میرن امپول و قرصشو میده  چچند وقت تحت نظر باشی ک بشه