2777
2789

من پسرم 3 سال و 3 ماهشه به خواست خدا باردارم 4 ماهمه😊❤️ البته خودمم میخواستما اما هنوز بخاطر سن پسرم دو دل بودم یکم. که خدا صلاح دونست و داد. راضیم به رضای خدا❤️

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من خودم ۲۳ سالمه دخترم ۴ سالشه پسرم سه ماه و نیم..خیلیم خوبه همه چیز شکر خدا خییییلی راضیم،،شاید بعضیا فک کنن دارم الکی میگم ولی خدایی بچم ک اومد روزیشم با خودش اورده،،حال زندگیمون خیلی خوبه الحمدلله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام باردار شم بچه اولمه شوهرم مبگه اولی پسر باشه دومی دختر برای من اصلا قرق نداره فقط سلامتیش ...

اگه تهرانی برو پیشه دکتر کومار

ولی دختر پسر فرق نداره بچه اوله من دختره و انقدررر شیرینه ک با هزار تا پسر هم عوض نمیکنم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
من دوست دارم شیر ب شیر شن اما خونه مادر شوهرم میشینم و بماند سره زایمانم چقدر اذیتم کردن

منم جای بخیم همه باز شد برا همین باید ی بار دیگ زایمان کنم تا بدوزم

منم الان بچه دومم باردارم البته سرکلاژ کردم انشالله اگه بمونه شهریور میاد که اونموقع پسر اولم ۳ ساله میشه

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
دیر کردی ک😂منم دخترم سه سالشه تازه باردارم دوباره 🤗 23 سالمه

عه باهمیم تقریبا منم پسرم 3سالشه تازه حامله شدم 23سالمه😍

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
یا قبل کلاس اول بیار یا بعدش وگرنه هلاک میشی 

اره شوهرمم میگه قبلش چون کلاس اول سخته همش هم با مادره....نمیدونم والا هنوز که اولی رو هم نیاوردم چه برسه دومی...

منتظرم اوضاع کرونا بهتر بشه اقدام کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اگه تهرانی برو پیشه دکتر کومار ولی دختر پسر فرق نداره بچه اوله من دختره و انقدررر شیرینه ک با هزار ...

منم دختر دوست دارم به سوهرم گفتم اگه پسر باشه اینقدر میارم تا دختر شه

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤
منم دختر دوست دارم به سوهرم گفتم اگه پسر باشه اینقدر میارم تا دختر شه

اتفاقا من پسر دوست داشتم بعده اینکه بچم بدنیا اومد فهمیدم فرق نداره  چقدر شیرینه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش