2777
2789

تازه چرا تا الان نبردینش 

حتما ببریدش به اینده کودک و خودتون لطف میکنید

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

شده ایا شما یا پدرش به بچه بگه نکن نکن این کار نکن زشته دختر نباید اینکار کنه و باید و نباید براش بزارید و باعث بشید با حرفاتون بچه بیشتر تمایل به اروم بودن کنه یا دور و بریاتون بچه رو تحسین کنن که چه بچه اروم و خوبی هست 

این کار بهش میگن تقویت مثبت

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شده ایا شما یا پدرش به بچه بگه نکن نکن این کار نکن زشته دختر نباید اینکار کنه و باید و نباید براش بز ...

شاید گاهن اره گفتیم اروم باش ولی از اول همینطوری هست 

بخدا اینقد فک میکنم مغزم عرور میده

شده ایا شما یا پدرش به بچه بگه نکن نکن این کار نکن زشته دختر نباید اینکار کنه و باید و نباید براش بز ...

مثلا میریم مغازه خجالت میکشه یا نمیدونم میترسه بگه فلان چیزو میخام ،یا یه پیزیو یه مدت بهانه میکنه میگه میترسم مثلا پارسال میگف از کانال کولر میترسم ما مجبور شدیم اون کانالو کچ گرفتیم که صاف بشه ،الانم از برادر شوهر خالم میترسه هرموقع میخاییم بریم خونه خالم استرس میگیره 

شاید گاهن اره گفتیم اروم باش ولی از اول همینطوری هست  بخدا اینقد فک میکنم مغزم عرور میده

حتما به مشاور کودک رجوع کنید

مثلا میریم مغازه خجالت میکشه یا نمیدونم میترسه بگه فلان چیزو میخام ،یا یه پیزیو یه مدت بهانه میکنه م ...

شده یک کاری اون پسر خاله با بچتون کرده باشه مثلا دعواش کرده باشه زده باشتش و اون ترسش ریشه در رفتار اون پسرخاله داشته باشه؟

گفتیم درس میشه بچس بهانه میکنه 

بزارین این درس ها و تجربه ها زیرنظر مشاور باشه لطفا