2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

304 بازدید | 39 پست

بچه ها من خیلی از رانندگی میترسم البته هنوز آزمون شهرم رو ندادم ولی احساس میکنم حتی اگه قبولم بشم باز میترسم تنها برم خیابون..از طرف همه تحت فشارم که چراا انقد ترسوام...تو رو خدا بگید چکار کنم؟؟

منم اینجوریم‌دوساله گواهینامه گرفتم

البته گاهی میشینم‌پشت فرمون

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس بابا منه 14 ساله میشینم پشت فرمون نمیترسم ولی تو شهر نه ها تو بیابون کنار دست بابام 😕

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
باید تو عمل قرار بگیری مثلا با یکی از دوستات هماهنگ کنی بری دنبالش یا هر روز کم کم دور بزنی کنار خو ...

آخه میدونی مشکل چیه؟؟اصلا اطراف خونمون جای خلوت نداره!!هر ساعت بری بیرون پر از ماشینه😭

چقد بده چرا پسرا همچین ترسایی ندارن؟؟چرا ما اینطوریم؟؟

واقعا رانندگی تو وجود پسراس ولی خب امثال منو شما یکم ترسوان

وگرنه خانومایی ام هستن‌ک خوب رانندگی‌میکنن منو یکم‌اطرافیان ترسوندن

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
آخه میدونی مشکل چیه؟؟اصلا اطراف خونمون جای خلوت نداره!!هر ساعت بری بیرون پر از ماشینه😭

با یکی برو یه جای خلوت بعد از اونجا بشین پشت فرمون بعد که عادت کردی بیا نزدیک خونه خودتون 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

من ابجی کوچیکم یادگرفته ولی من هنوز اعتمادبه نفسشو ندارم دوستم با اون ایکیو صفرش داره یاد میگیره من بااینکع میرونم ولی هی دستپاچه میشم خلاصع دارم داغون میشم بخاطر این ضعفم مامانمم ماشینو میترسه تنهایی بده بهم تا خودمم کم کم یاد بگیرم

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
با یکی برو یه جای خلوت بعد از اونجا بشین پشت فرمون بعد که عادت کردی بیا نزدیک خونه خودتون  

راست میگی اینم فکر خوبیه اما حتی الانم که دارم بهش فکر میکنم کف دستام عرق کرده😥

من ابجی کوچیکم یادگرفته ولی من هنوز اعتمادبه نفسشو ندارم دوستم با اون ایکیو صفرش داره یاد میگیره من ...

چقد آدم احساس ضعف میکنه اینطوری نه؟هی با خودم میگم من این همه تو درسام موفق بودم چرا الان اینجوری شدم