2777
2789
عنوان

رنگ پوستم عذاب همیشگیم

804 بازدید | 76 پست

پوستم قهوه ایه از بچگی اذیت شدم ب خاطرش حسرت ی لباس باز پوشیدن ی لاک زدن ساده ب دلم مونده فکر خودکشی افتاده ب سرم از تحقیر خسته شدم از محدودیتایی ک ب خاطر پوستم دارم خسته شدم
توروخدا ادای روشن فکرارو درنیارید واسه کسی ک حالش خوب نمیشه با این حرفا
هممون خیلی خوب میدونیم ایرانیا سفید پسندن و نهایتا گندمی
منو امثال من انگار حق زندگی نداریم

نمیشه با لیزر سفید کنی؟

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه پس آره خیلی زشتههه رنگ پوستت .. 

ادای تاریک فکر هارو در اوردیم حالا ک اینجوری دوس داری

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

خودتو همونجوری که هستی دوست داشته باش 

مردا سمت خانومی میرن که عاشق خودشه و اعتماد به نفس داره برای همین خیلی از خانومای قد کوتاه خوشتیپ ترین شوهرارو دارم 

البته مثال زدم قصد توهین نداشتم 

مگه میشه؟

نمیدونم اخه بعضیا میرن با لیزر بیکینی شونو سفید میکنن گفتم شاید بشه جاهای دیگه رو هم سفید کرد

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!