2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهلین

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
روزی من حلاک اسم مرسانا بودم به نظرم چه اسمی زیباتر از هدیه خداوند اسم قرآنی هم هست

منم خیلی دوست دارم ولی همه میزنن تو ذوقم که خارجکیه و طولانیه و ..

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
منم خیلی دوست دارم ولی همه میزنن تو ذوقم که خارجکیه و طولانیه و ..

مرسانا اسم عبریه، مثل یوسف ویعقوب وراحیل و... 

معنیش هم هدیه خداوند میشه، وقتی تو نت بزنی اسم‌های قرآنی دخترانه اسم مرسانا میاد برات

معنی مرسانا با مهرسانا زمین تا آسمان فرق داره، مثل هانیه با حانیه که فرق داره، یا حلما با هلما که فرق داره

من رستا هم دوست دارم، یعنی رستگار شده

مرسانا اسم عبریه، مثل یوسف ویعقوب وراحیل و...  معنیش هم هدیه خداوند میشه، وقتی تو نت بزنی اسم‌ ...

میگم عزیزم مطمئن هستی معنیش هدیه خدا میشه 

منم چندجا سرچ کردم همین بود ولی تو نینیسایت و یکجای‌دیگه میگن معنیش  من دراوردی هست

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
میگم عزیزم مطمئن هستی معنیش هدیه خدا میشه  منم چندجا سرچ کردم همین بود ولی تو نینیسایت و یکجای ...

همینه معنیش

مهرسانا میشه همتای خورشید، برای همین اشتباه گرفته میشه

من اسم دخترم مرسانا بود