سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 عنوان بولت ژورنال 84 بازدید | 8 پست كيا بولت ژورنال دارنو چ جوري بهش عمل ميكنيدمنظورم دائمهنه موقت و هفتگياگه دوس داشتيز عكسشو بزاريد میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید. 1400/02/08 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 من عاشق بولت ژورنال درست کردم من هفتگی دارم روزانه دارم ولی حیف که خونه نیستم موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 من دارم چ جوري نوشتي ك بهش عمل ميكنيد?برنامه هاي من هي ميمونه میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 من عاشق بولت ژورنال درست کردم من هفتگی دارم روزانه دارم ولی حیف که خونه نیستم عملي ميشن برنامه هات? چ جوري نوشتيمن بزرنانه هام همه انجام نشده میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
hamrazzzzz عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 4687 چ جوري نوشتي ك بهش عمل ميكنيد? برنامه هاي من هي ميمونه من اهداف سالانه ، ماهانه و برنامه روزانم رو مشخص کردم هرشب قبل از خواب باتوجه به اهداف سالانه و ماهانم برای روز بعد برنامه میچینم
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 عملي ميشن برنامه هات? چ جوري نوشتي من بزرنانه هام همه انجام نشده خوب بسته به کارهای که دارم باید بکنم برنامه میچینم اگه هم نتونستم عملی کنم میفرستمش برای هفته بعد یا ماه بعد موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 من اهداف سالانه ، ماهانه و برنامه روزانم رو مشخص کردم هرشب قبل از خواب باتوجه به اهداف سالانه و ماها ... بس هفتگي نداري?من با دفترت برنامه ريزي قلم چي. راحتتر بودم با اين نميتونم خيلي ذهنم اشفته تر ميشه میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
hamrazzzzz عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 4687 بس هفتگي نداري? من با دفترت برنامه ريزي قلم چي. راحتتر بودم با اين نميتونم خيلي ذهنم اشفته ت ... نه سالانه ماهانه روزانه دارم