bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان چاق شدن صورت 2031 بازدید | 23 پست سلام خانوما خوب هستین نماز روزه هاتون قبول باشه میگم چیکار کنم صورتم چاق شه چی بخورم ؟کسی از جوانه گندم و ماست بعد غذا نتیجه دیده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/08 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31166 من پود ر مالت و جوانه گندم ریختم تو شیر موقع خواب موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من پود ر مالت و جوانه گندم ریختم تو شیر موقع خواب پودر مالت چیه عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31166 پودر مالت چیه عزیزم مالت حاصل از پخت دانه های جو جوانه زده به شکل پودر نیز فرآوری می شود موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 مالت حاصل از پخت دانه های جو جوانه زده به شکل پودر نیز فرآوری می شود فدات شم تا چند خوردی نتیجه داد؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31166 فدات شم تا چند خوردی نتیجه داد؟ عزمزمه یک ماه نصف نصف ق غ از هرکدوم تو یک لیوان شیر ولرمیکماه موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عزمزمه یک ماه نصف نصف ق غ از هرکدوم تو یک لیوان شیر ولرم یکماه ای جونم منم بخورم دعا کن چاق شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
کیوت_هستم عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 13538 رژیم سر خود نگیری،ورزش کردن هم صورتت لاغر میکنه،نزار بدنت کم آب بشه
anterum عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 2047 خوشبحالت که صورتت لاغره من که صورتم تپل وگرده اینقد بدم میاد کاش راهی بود واسه لاغرکردن,راستی دوستان کسی میدونه روش هست برای لاغرکردن مثلا عمل یا..
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 استرس و اعصاب خوردی نداری؟ تا دلت بخواد دارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 رژیم سر خود نگیری،ورزش کردن هم صورتت لاغر میکنه،نزار بدنت کم آب بشه فدات شم عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خوشبحالت که صورتت لاغره من که صورتم تپل وگرده اینقد بدم میاد کاش راهی بود واسه لاغرکردن,راستی دوستان ... خخخخ هیچ کی از خودش راضی نیست 🤭😋 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
taraneh21 عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6055 تا دلت بخواد دارم بخاطرهمین صورتت چاق نمیشهاول اینارو درست کن بعد
leilly عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 362 مالت حاصل از پخت دانه های جو جوانه زده به شکل پودر نیز فرآوری می شود تاثیر داشته یا نه منم صورتن لاعرم خدا رو دارم غم ندارم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت