2777
2789
عنوان

فازتون چیه خدایی

394 بازدید | 37 پست

درمورد پیامبر امام میزاریم گزارش میزنین درمورد سوال های+۱۸میزاریم گزارش میزنین سوال عادی میپرسیم فورا سن میپرسین ک ببینین سوال ب سنمون میخوره یا ن اومدیم سرمون یکم گرم شه از مشکل های دورمون یکم مغزمونوآروم کنیم شما ها هم ک ماشالله بدترش میکنین 😒😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما کلا گزارش میزنیم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره والا  من بعد مدت هاا و سالیان دور یه تاپیک خنده دار پیدا کردم الانم پیدا نمیکنم همه تاپیک ...

والا مارو پاره کردن با مادرشوهراشون😒😒😒خب ازدواج نمیکردی زورت کردن مگه

عاشق هات چیپس😍😋😋😋

دقیقا😑

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اره والا  من بعد مدت هاا و سالیان دور یه تاپیک خنده دار پیدا کردم الانم پیدا نمیکنم همه تاپیک ...

من چندبار گذاشتم دیدم اون تاپیک ک ناراحت کنندس از تاپیک خنده دار بیشتر بازدید میخوره دیگه نذاشتم

والا مارو پاره کردن با مادرشوهراشون😒😒😒خب ازدواج نمیکردی زورت کردن مگه

همونو بگو 

از اول چشم داشتی میدیدی 

انگار چاقو گذاشتن زیر گلوش که حتما این خانواده رو انتخاب کنید 

ولی بعضیاشون دیگه خصوصی ترین مشکلشونم میگن اینجا دیگه واقعا اونا هم شاهکارن

من چندبار گذاشتم دیدم اون تاپیک ک ناراحت کنندس از تاپیک خنده دار بیشتر بازدید میخوره دیگه نذاشتم

همه دنبال قصه زندگی مردم چون 

میخوان همش سر در بیارن ببینن چی میگذره چی نمیگذره