mohadesejooon مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 عنوان لعنتی ها با این فیلم شون😰😰😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست بخدا هرشب این پسره توی احضار هست رو خواب میبینم ساعت ۵ بخاطر این میمون از خواب پریدم 😰😰😰😂😂😂😂😂هیچ فیلم شو نگاه نمیکنم دیروز خونه مادرشوهر اینا یه سکانس دیدم از اون موقع توهم زدم😂😂😂 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1400/02/08 | 06:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
japan_girl عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1375 نماد شیطان رو نگاه کنی چی میشه ! شیطون میاد میخوردت🤣🤣🤣 این فیلم از ف..یلتر صدا سیما رد شده هاا صدا سیما همچین پاک و منزه نیست پارتی و پول داشته باشی همه چی میتونی پخش کنیبعدا فکر میکنی سانسورچی ها شعورشون به این نماد ها میرسه؟😂
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99446 حالا جوابت مثبت بود یامنفی؟🤣 😂هیچی نبود فقط هی میگفتم مامان مامان کامرانی خواستگاری کردهیهو از خواب پریدممن ازش بدم میاد nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 من اون شبی خواب دیدم اومده خواستگاریم خوشبخت بشی😶😶😶🙄🙄😒😒😒 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 نماد شیطان رو نگاه کنی چی میشه ! شیطون میاد میخوردت🤣🤣🤣 این فیلم از ف..یلتر صدا سیما رد شده هاا زیر سیبیلی ردش کردن انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 😂مگه چیه بااون ریش بورش و چشمای رنگیش ایندفعه دیدیش بگو بیاد توخاب من کامرانی برو توی خواب این گفتم بهش امشب میاد آماده باش😂😂😂بخدا میترسم منم شوهرم ساعت ۶ میره سرکار دوروزه ساعت ۷ یا ۶ بیدار میشم میگم الان میاد خفتم میکنه😂😂😂😂 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 تو اتاق اون زنه پر نماد شیطان پرستی بود عزیرم من دو ساله این نماد ها رو مطالعه کردم و میشناسم اگه حت ... یا حضرت عباس 😰😰😰😰 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 صدا سیما همچین پاک و منزه نیست پارتی و پول داشته باشی همه چی میتونی پخش کنی بعدا فکر میکنی سانسورچی ... عمرا برسه سانسور چی فکر نکنم فقط بلنده آهنگ شجریان رو توی نون خ ۳ حذف کنه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16004 بابا نگاه نکن دیونه میشی بعضی نمیترسن ولی ماهایی که میترسیم دیونه میشیم واقعا ترسناکه؟من چرا میخندم لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16004 تو اتاق اون زنه پر نماد شیطان پرستی بود عزیرم من دو ساله این نماد ها رو مطالعه کردم و میشناسم اگه حت ... این حرفا چیهنه ک اتفاقی چشمت بخوره اینکه بیاری تو خونت لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 واقعا ترسناکه؟ من چرا میخندم دوست دارم بزنمت دختر😡😡😡😡🤣🤣🤣🤣کامرانی انشاالله بیاد خواستگاریت🤣🤣🤣 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16004 دوست دارم بزنمت دختر😡😡😡😡🤣🤣🤣🤣کامرانی انشاالله بیاد خواستگاریت🤣🤣🤣 شوهر دارم تازه قسمت اولش او جنه خیلی خوب بودپس تو فیلم ترسناک امریکایی ببینی چی میگی لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 شوهر دارم تازه قسمت اولش او جنه خیلی خوب بود پس تو فیلم ترسناک امریکایی ببینی چی میگی کلا فیبم ترسناک نمیبینم خوب میترسم وقتی چه دلیلی داره نگاه کنم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16004 کلا فیبم ترسناک نمیبینم خوب میترسم وقتی چه دلیلی داره نگاه کنم منم توبه کردم ۶ساله نمیبینم ولی این ترسناک نیس خدایی گاهی روشن باشه میبینم لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
خجالت_نکش_قطعم_کن عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5416 من دو تا قسمتشو از نصفه دیدم همش پیام اخلاقی داره که ترسناک ندیدم ازشولی الان دیگه چند قسمت ازش گذشته باید با کامرانی صمیمی بشن به اسم کوچیک صداش کنن از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 من دو تا قسمتشو از نصفه دیدم همش پیام اخلاقی داره که ترسناک ندیدم ازش ولی الان دیگه چند قسمت ازش گذ ... پیام اخلاقی ایش چی بود مثلا 😶😶😶 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔