2777
2789
عنوان

لعنتی ها با این فیلم شون😰😰😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اقای کامرانی بگو یه بیست دقه زودتر از خاب بپرونتت تاحداقل سحریتو بخوری😂

از فردا بهش میگم بخدا دوروزه میترسم تو خونه تنهایی بخوابم میگم الان میاد خفتم میکنه😰😭😂😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بابا نگاه نکن دیونه میشی بعضی نمیترسن ولی ماهایی که میترسیم دیونه میشیم‌

من از همون موقعه که تیتراژشو میزاشتن به کل اهالی خونه اعلام کردم که کسی حق نداره نگا کنه 😂انقد مامانم وداداشم دلشون میخاست نگا کنن ولی اجازه ندادم من خودم در حالت عادی میترسم همینم مونده اینارو ببینم جنی میشم دیگه 😐😂

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

والا اونقدرام فیلم ترسناکی نیست من که نگامیکنم سریاله قشنگیه بابا نگاکنید سرگرمیه

ازخبرای کرونا که ترسناک نیست دیشب خبرنگاکردیم میگه کرونا آفریقای هم اومده اینقد ترسیدم

این فیلم پر نماد شیطانیه و اثر بد داره دیگه اصلا نگاهش نکنید

نماد شیطان رو نگاه کنی چی میشه ! شیطون میاد میخوردت🤣🤣🤣

این فیلم از ف..یلتر صدا سیما رد شده هاا

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نماد شیطان رو نگاه کنی چی میشه ! شیطون میاد میخوردت🤣🤣🤣 این فیلم از ف..یلتر صدا سیما رد شده هاا

تو اتاق اون زنه پر نماد شیطان پرستی بود عزیرم من دو ساله این نماد ها رو مطالعه کردم و میشناسم اگه حتی یک بار اتفاقی چشمت بهش بخوره ممکنه شیاطین رو به زندگیت دعوت کنی