2777
2789
عنوان

چخپسشیچحشی😂😂

230 بازدید | 28 پست

‏اون اوایل که کرونا تازه اومده بود همه یا داشتن تو خونه نون میپختن یا داشتن کلیپ ضبط میکردن فرق الکل صنعتی و طبی رو توضیح میدادن.

اون چند نفری هم که این کارا رو نمیکردن داشتن نفسشونو ۲۰ ثانیه حبس میکردن از خودشون تست کرونا میگرفتن😂

یادتونه؟🤣

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

ن چون هیچ کدومو نیمکردیم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ اره ما که چن ماه کلا قرنطینه بودیم ی نفر داوطلب شده بود میرف وسایل میخرید اونم تو الکل میشستیم بعد اجازه میدادیم بیاد توخونه 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
ایران نبودین اون زمان؟🤔😂

😂نه سرگرم گوشی بودیم وگرنه انجام میدادیم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

خدا لعنت کنه کرونا که زدگی معمولی رو ازمون گرفت😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...