2777
2789

فک میکتم آخرش جدا میشیم از هم اون از همه لحاظ خوبه فقط تو اینستا هرز میپره بعد هم بخاطر شغلش دو سه روز یا چهار روز خونه نیست منم کمبود پیدا کردم بهش هم میگم از اینکه خونه نیستی راضی نیستم میگه تحمل کن تا قسط خونه رو تموم کنم

عزیزم هیچوقت در مورد زندگیت سست نشو

خواه ناخواه میکشنونتت سمت جدایی 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره😔

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

منم 

مردی ک سه ماهه شاید دو سه بار باهام رابطه داشته و همش ب غر زدن تموم شده نرماله بنظرتون؟!!!نمیاد تو اتاق بخوابه میگه گرمه میاد تو حال منم ی مدتی نزدیک یک ساله از اتاق خواب تنهایی‌وحشت دارم اصن نمیتونم بخوابم باش اومدم تو حال حالا رفته از من جاشو دور انداخته😭😭😭ای خدا اینم زندگی مایه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم شوهرم سرده منم کمبود پیدا کردم😣 هر چی میگم کار و خستگی و ...‌ رو بهونه می‌کنه😑

من باز با دوریش میسازم ولی چیزایی که تو اینستاش دیدم خیلی اذیتم میکنه مشکل هم اینه نمیتونم بهش بگم دیدم چون وقتی میاد خونه همشو پاک میکنه

اخیییی چند ساله ازدواج کردین ؟

دو سال تقریبا دیگه سه سال

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مگه خودش نیاز نداره به رابطه

نمیدونم اصن نمیدونم چی ب چیه هیچی ب چشش نمیاد ن عشوه ن دلبری ن محبت ن هیچی دعوام میکنه بدون معذرت خواهی فقط یهو قهره یهو صحبت میکنه 

من باز با دوریش میسازم ولی چیزایی که تو اینستاش دیدم خیلی اذیتم میکنه مشکل هم اینه نمیتونم بهش بگم د ...

چ فرقی میکنه وقتی شوهرت بهت حال نمیده و بهت توجه نمی کنه دیگه کاراشم واست بی اهمیت میشه😒

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒