2777
2789
عنوان

کیا با مرد سن بالا ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 72 پست
من 21  شوهرم 23  خیلیا هستن با کلی اختلاف سنی باهم خوشبختن اما

عهههه 

منم ۲۱ 

شوهرم‌۲۳😐😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چه دخالتی کردم ؟؟؟؟؟ یه نظری دادم‌و سلیقه ام رو گفتم 

نه کلی میگم به بقیه ای که دخالت میکنم 

تورو نگفتم فداتشم 

سوتفاهم شده 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
عهههه  منم ۲۱  شوهرم‌۲۳😐😂

چه جالب 🙃😍

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 

ما ۹ سال فاصله سنی داریم 

البته هنوز شوهر نشده🤧😂

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
😘

منم این اختلافو دوست دارم شاید بخاطر کمبود پدریمه اینجوری شدم اگه نمیبود دنبالش نمیرفتم 

نمیدونم پدر بالاسرته یا نه 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
چه جالب 🙃😍

😍البته باردارم😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
نه  شوهرمن فقط ۲ سال ازم بزرگتره من ۲۱ سال  اون ۲۳

شوهرت کوچولو نیست؟🤕😅❤️

اخه داداش منم همین حدوداس احساس میکنم خیلیییی بچست😐😂

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
شوهرت کوچولو نیست؟🤕😅❤️ اخه داداش منم همین حدوداس احساس میکنم خیلیییی بچست😐😂

آره😂😍همه بهم میگن خیلی زود ازدواج کردید🙈خیلیم زود باردار شدم الان باردارم😑

😍البته باردارم😐

من تازه ازدواج کردم 

بسلامتی عزیزم

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊