2821
2789
عنوان

بیبی چک❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
پس اگر میخوای بزنی با ادرار اول صبح باشه یا از ادرار قبلی باید حداقل ۴ساعت گذشته باشه تا درست نشون ب ...

امکان حاملگی هست؟

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم منم مخصوصا اوناییکه زدن و عکسشو گذاشتن

دعاکن عکس ییبی مثبت بذارم ۳ساله اقدامم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
امکان حاملگی هست؟

بله احتمال داره یکیشون خونریزی روی بچه باشه گلم

بهتره یا آزمایش بدی یا بیبی بزنی و تا معلوم شدن دلیل خونریزی استراحت کنی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بله احتمال داره یکیشون خونریزی روی بچه باشه گلم بهتره یا آزمایش بدی یا بیبی بزنی و تا معلوم شدن دلی ...

امیدوارم

ایشالا میشی.نگا دوقلوهای مارو تازه بدتیا اومدن

اخی خداحفظشون کنه گلم❤❤

امیدوارم

توکل به خدا

ان شاءالله به زودی تاپیک بزنی که مادر شدی 😍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
توکل به خدا ان شاءالله به زودی تاپیک بزنی که مادر شدی 😍

ممنونم عزیز دلم انشااللا همه چشم انتظارا هم مادربشن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792