2821
2789
عنوان

باقالی پلو

169 بازدید | 13 پست

فردا شب مهمون دارم ۱۲ نفرن

هم میخوام پلو ساده درست کنم هم باقالی پلو

به نظرتون چند پیمانه برنج برای باقالی پلو کافیه؟

باقالی رو جدا بپزم بهتره یا با برنج بزارم ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

.خیلیا باقالی دوست ندارن بنظرم بیشترش باید سفیدباشه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
پدر و مادر شوهرمن خونشون شما خونه ی پدر مادرت نمیری ؟؟

نخیر نميرم ونه کسي  میاد خونه ام تایپ وای کرونا گرفتمم‌ نمیرم چون موقع خوشی هاشون یادشون میره کرونای هندی افریقایی  و انگلیسی هست انگار از دنيا  بی خبرن یه کم ب خودتون بیاین

نخیر نميدم ونه کسي  میاد خونه ام تایپ وای کردنا گرفتمم‌ نمیرم چون موقع خوشی هاشون یادشون میره ک ...

درست میگین

ولی من تازه عروسم بدون عروسی ام اومدم خونه خودم حالا روز عیدی خواستن پدر مادر شوهرم بیان یکم حال و هوامونو شاد کنن

انشاالله که طوری نمیشه هممونم کرونا گرفتیم و انتی بادیش تو بدنمون فعاله تو بدن من و شوهرم که اطلاع دارم هست چون تازه آز دادیم

درست میگین ولی من تازه عروسم بدون عروسی ام اومدم خونه خودم حالا روز عیدی خواستن پدر مادر شوهرم بیان ...

بهرحال مراقب باشید همکار همسرم ب فاصله یک ماه باز کرونا گرفت و متأسفانه  فوت شدن خیلی مراقب باشین بیمارستانا تا راهروهاشون پراز ادمه ک اکسيژن  ندارن بهشون بزنن

بهرحال مراقب باشید همکار همسرم ب فاصله یک ماه باز کرونا گرفت و متأسفانه  فوت شدن خیلی مراقب باش ...

انشاالله که خدا خودش حافظ همه باشه

عمر دسته خداست بخواد ببره میبره کار به کرونا هم نداره این برای من ثابت شده است

به هر حال ممنون از اظهار نگرانیتون منم برای شما و خانواده ارزوی سلامتی میکنم