2777
2789
عنوان

باقالی پلو

160 بازدید | 13 پست

فردا شب مهمون دارم ۱۲ نفرن

هم میخوام پلو ساده درست کنم هم باقالی پلو

به نظرتون چند پیمانه برنج برای باقالی پلو کافیه؟

باقالی رو جدا بپزم بهتره یا با برنج بزارم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.خیلیا باقالی دوست ندارن بنظرم بیشترش باید سفیدباشه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
پدر و مادر شوهرمن خونشون شما خونه ی پدر مادرت نمیری ؟؟

نخیر نميرم ونه کسي  میاد خونه ام تایپ وای کرونا گرفتمم‌ نمیرم چون موقع خوشی هاشون یادشون میره کرونای هندی افریقایی  و انگلیسی هست انگار از دنيا  بی خبرن یه کم ب خودتون بیاین

نخیر نميدم ونه کسي  میاد خونه ام تایپ وای کردنا گرفتمم‌ نمیرم چون موقع خوشی هاشون یادشون میره ک ...

درست میگین

ولی من تازه عروسم بدون عروسی ام اومدم خونه خودم حالا روز عیدی خواستن پدر مادر شوهرم بیان یکم حال و هوامونو شاد کنن

انشاالله که طوری نمیشه هممونم کرونا گرفتیم و انتی بادیش تو بدنمون فعاله تو بدن من و شوهرم که اطلاع دارم هست چون تازه آز دادیم

درست میگین ولی من تازه عروسم بدون عروسی ام اومدم خونه خودم حالا روز عیدی خواستن پدر مادر شوهرم بیان ...

بهرحال مراقب باشید همکار همسرم ب فاصله یک ماه باز کرونا گرفت و متأسفانه  فوت شدن خیلی مراقب باشین بیمارستانا تا راهروهاشون پراز ادمه ک اکسيژن  ندارن بهشون بزنن

بهرحال مراقب باشید همکار همسرم ب فاصله یک ماه باز کرونا گرفت و متأسفانه  فوت شدن خیلی مراقب باش ...

انشاالله که خدا خودش حافظ همه باشه

عمر دسته خداست بخواد ببره میبره کار به کرونا هم نداره این برای من ثابت شده است

به هر حال ممنون از اظهار نگرانیتون منم برای شما و خانواده ارزوی سلامتی میکنم