2777
2789
عنوان

دزدی

132 بازدید | 13 پست

پریشب دزد به انبار خونمون زد و وسایل مغازه همسرم رو که قبل عید آورده بود حدود 300 میلیون پولش میشه یه مقدارش هم امانت بود دستشرو برد خیلی حالش بده داغونه ترو خدا دعا کنید دزده رو بگیرن و وسایل رو بده داره سکته میکنه 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دزدگیر و قفل نداشته مگه,؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اون همه جنس بدون دزدگیر و قفل و دوربین و هیچی؟؟؟

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
اون همه جنس بدون دزدگیر و قفل و دوربین و هیچی؟؟؟

دوربین نداشتیم ولی قفل بود در پارکینگ هم قفلش درست و حسابی هست پلیسه میگفت شاه کلید داشتن چون اصلا به در آسیب نزدن و راحت باز کردن

دوربین نداشتیم ولی قفل بود در پارکینگ هم قفلش درست و حسابی هست پلیسه میگفت شاه کلید داشتن چون اصلا ب ...

🤦🏻‍♀️

دزدا الان که میرن دزدی توخونه ای که صاحبش هست. اینم ازشون برمیاد واقعا

خداکنه پیدابشه🌹

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
🤦🏻‍♀️ دزدا الان که میرن دزدی توخونه ای که صاحبش هست. اینم ازشون برمیاد واقعا خداکنه پیدابشه🌹

دعا کنید برامون شوهرم دوشبه میره تو خیابون ساعت یک تا 5 صبح میگه تا پیداشون نکنم ول نمیکنم داغونه بنده خدا

دعا کنید برامون شوهرم دوشبه میره تو خیابون ساعت یک تا 5 صبح میگه تا پیداشون نکنم ول نمیکنم داغونه بن ...

اخی...خیلی سخته...

خودت باید ذهنشو اروم کنی