2777
2789
عنوان

بچه ها از اینا نمیخواین؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 247 پست

بچه ها روی ماگ هم هر طرحی بخواین درست میکنم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها اگه واستون مقدوره ازم خرید کنید کلی دعاتون میکنم.اگرم نیست دعا کنید کارم بگیره چون واقعا به پول فروشش احتیاج دارم خرج روزانم از روی این فروشا میگذره دوتا بچه دارم.مرسی از همتون

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
بچه ها روی ماگ هم هر طرحی بخواین درست میکنم

چقددد قشنگ

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

💜💙💚💛🧡❤💖

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
چقددد قشنگ

هر طرحی بخواین روی ماگ میزنم با قیمت توافقی

این لیوانه چقدر خوشگله قیمتش چنده؟

قیمتش توافقی هر چی راضی بودی

یه قیمت بگو اگه راضی بودم بخرم

ماگش خودش بیست تومن حالا یکم بالا و پایین چهل تومن هم طرح روش میزنم.بخدا پیجای دیگه ۱۰۰تومن و ۱۲۰میدن

عزیزم طرح روی ماگ رو چقد میگیری لطفا قیمت بگو

عزیزم خود ماگ بیست تومنه حالا یکم بالا یا پایین .طرح روشم چهل تومن بعضی طرحا کار زیاد داشته باشه ۵۰.پیجای دیگه ماگ رو ۱۰۰و ۱۲۰,میدن

۴۵تومن حساب کن ۳تا لیوان سفارش بدم

یعنی ماگ و طرح ۴۵? پنجاه خوبه