2777
2789
عنوان

تمرین کگل

431 بازدید | 15 پست

بچه ها اونایی که تمرین کگل رو انجام دادن واقعا تو روابط ج ن س ی شون تاثیر گذاشته؟ میگن لذت مرد و زن رو دو برابر می کنه

ضمن اینکه تو پیری تون مانع بی اختیاری ادرار میشه و تو زایمان طبیعی خیلی به دادتون می رسه

اگر انجام دادین لطفا تجربه تونو بگین

مرسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من چند دفعه انجام دا م. تاثیر خاصی ندیدم. 

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

بله ما توو کتابامون داشتیم و از نظر علمی ثابت شده

برا پیشگیری از بی اختیاری ادرار وقتی ادرار میکنید منقطعش کنید ینی یکمی دشولی کنین استاپ کنین دوباره ادامه دوباره استاپ ادامه😅

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻