2777
2789
عنوان

مدیومم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 42 پست
پ حواست باشه به کامرانی فکر نکنی ک یهو ظاهر نشه😂

میگن اونایی که مدیومن توبچگی روح دیدن یه روز ما رفته بودیم قبرستون بعد من داشتم بایه روح حرف میزدم خودم اصلا یادم نیستا بقیه تعریف میکردن که این بچه روح دیده و اینا ترسیدن فرارکردیم😣

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه حس شیشمم داشتم هرچی بود درست درمیومد...بچه هاااا حس شیشم و مدیوم یعنی چیزهایی که خودتون ندونید ر ...

خب اونوق هرکی میتونه ادعا کنه ک مدیومم..چن وقتی طرف راستو دروغو ندونه همه میتونن دروغ تحویلش بدن

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
س

نه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خب اونوق هرکی میتونه ادعا کنه ک مدیومم..چن وقتی طرف راستو دروغو ندونه همه میتونن دروغ تحویلش بدن

مگه چیزه خوبیه که ادم ادعاش بشه حس شیشم خوبه ولی مدیوم بیشتر ترسناکه تا خوب

میگن اونایی که مدیومن توبچگی روح دیدن یه روز ما رفته بودیم قبرستون بعد من داشتم بایه روح حرف میزدم خ ...

ای داد بیداد😐

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊
مگه چیزه خوبیه که ادم ادعاش بشه حس شیشم خوبه ولی مدیوم بیشتر ترسناکه تا خوب

اخه خیلیا ممکنه ادعا کنن و از سر تفریح بگن هسن و با ی حرف با روحو روان و زندگی اشخاص بازی کنن

میگن اونایی که مدیومن توبچگی روح دیدن یه روز ما رفته بودیم قبرستون بعد من داشتم بایه روح حرف میزدم خ ...

تو بچگی همه ممکنه با اشخاصی حرفربزنن و غذابخورن و بازی کنن..چن ذهن در بچگی مشغول خیالپردازی..

خوده من تا۱۲سالگی دوربینو فیلمبردار میدیدم و حس میکردم مجری صداو سیماهسم...مکمل برنامه عمو پورنگ😑

ببین جوابت یطوری در حالی که من یه پدر شوهر میلیارد دارم خوب معلومه همون ارث ش که بهم برسه خوب پولدار ...

اره ولی خب خیلییی پولدار نمیشی...

میتونی بگی بچه بعدیم چیه خودم حس میگه میخوام ببینم حس تو چی میگه من حسن خیلی چیز ها رو درک میکنم&nbs ...

دختر