2777
2789
عنوان

زنگ‌میزنه !؟

123 بازدید | 24 پست

پسری ک دوستون نداشته باشه بهتون زنگ میزنه غرورشو بزاره زیر پاش زنگ بزنه و بخواد ببیندتون اینا رو میشه گفت نشونه علاقه اس یا نه؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

براش مهمی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
براش مهمی

واقعا؟؟؟؟یعنی منو دوس داره ؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟؟؟یعنی منو دوس داره ؟؟

ممکنه

اخه فقط ب این نیس ک کلا باید ببینی چیکارا کرده تو شرایط مختلف

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اگ دوست نداره ک فقط برا سرگرمی بهت زنگ زده دلتو خوش نکن

خب من از کجا بفهمم سرگیه یا دوست داشتن اخه من فقط با همین یه نفر بودم عشق اولمه

اینا نشونه ارتباط برقرار کردنه حالا ممکنه علاقه باشه ممکنه هدف رابطه جنسس باسه یا سرگرمی.دوست داشتن پسر فقط زمانی حقیقیه که بیاد خاستگاری قبل اون نه دل ببند نه دلخوش باش.

یذره از رفتاراش بیشتر تریف کن 

خب ما تو نوجونی با هم بودیم بعد من ول کردم رفتم بعد چندین سال پیداش کردم و اصرار کرد ک همو ببینیم و با هم باشیم من گفتم ن چون اونموقعه شرایطشو نداشتم اونم قهر کرد گفت من مجازی نمیخوام دوست باشیم بعد دو بار پیام دادم حالشو پرسیدم زنگ زد و گفت بیا ببینمت بعدم اون چند بار زنگ زد ولی خب عکس و بیو عاشقانه میزاره بعضی وقتا .اویل میگفت الکی میزارم اگه کسی تو زندگیم بود ک میگفتم ب جون اجیمو و این حرفا ..منم بلاکش کردم زنگ زد پیام داد محلش ندادم..کلا منم نرفتم ببینمش 

اینا نشونه ارتباط برقرار کردنه حالا ممکنه علاقه باشه ممکنه هدف رابطه جنسس باسه یا سرگرمی.دوست داشتن ...

رابطه جنسی و ک میدونه نیستم اصلا ..علاقه و سرگرمی هم خودم بش گفتم حوصلت سر رفته زنگ زدی گفت واسه تفریح خیلی هست 

رابطه جنسی و ک میدونه نیستم اصلا ..علاقه و سرگرمی هم خودم بش گفتم حوصلت سر رفته زنگ زدی گفت واسه تفر ...

مگه همه دخترا اولش میگن هسیم خخخ خوب تو شزایط احساسی پسرا قرارشون میدن.پسرا حرف مشترک زیاد دارن .اگر دنبال رابطه بودم ادم دورم زیاده اگر واسه وقت تلف کردن بود دختر زیاده خخخ تنها راه شناخت پسر رفتن و امد زیاده و گذر زمان.حرفاشون اصلا ملاک قرار نده.رفتار ملاک قرار بده‌

مگه همه دخترا اولش میگن هسیم خخخ خوب تو شزایط احساسی پسرا قرارشون میدن.پسرا حرف مشترک زیاد دارن .اگر ...

اها اخه من کلا زیاد رو پسرا شناخت ندارم و ب شدت هم ساده ام..ولی خب بنا ب شرایطی میدونه رابطه جنسی رونیستم .

حالا شما میگی این علاقه اس یا همینجوری بیکار میشه یاد من میفته

یذره از رفتاراش بیشتر تریف کن 

چیشد!

اها اخه من کلا زیاد رو پسرا شناخت ندارم و ب شدت هم ساده ام..ولی خب بنا ب شرایطی میدونه رابطه جنسی رو ...

پسرا دخترای محل نده رو خیلی دوست دادن بدست بیارن خخخخ اگر میتونی جلو خودت بگیری وابستش نشی ادامه بده تو زمان میفهمی هدفش چیه.اگر نه فکر میکنی وابسته میشی قیدش بزن .منطورم اینه خودت رو واسه هر شخصیتی باید اماده کنی.ریسکه.هنوز رفتار عجیبی نداشته که هدفش معلوم باسه باید رفت و امد کنی