2777
2789

به نظرش اومد تیره‌ام کرده لبشو گاز گرفت😐😐😐 از بیرون اومد داخل آرایشگاه چشمش خوب نمی‌دید. 😐😐😐😐😐 البته بعدش گفت خوشگل شدی. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون باید مدل لباس رو به داماد قبل عروسی نشون بدیم که اونم نظر بده و تایید کنه؟

يا همون شب عروسی ببينه غافلگیر شه؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نمیدوم چراحس خوبی به این تاپیکاندارم همش خودمو مقایسه میکنم حالم بدمیشه

منم 

اخه این چ تایپیکیه میذاری 

ب زوایای پنهان بدبختیامون پی میبریم 

برا چی یادم آوردی اه

چرا من اینجام 😅

منم  اخه این چ تایپیکیه میذاری  ب زوایای پنهان بدبختیامون پی میبریم  برا چی یادم آ ...

دقیقا😭😂😂

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

برای پرو لباس که با خواهرشوهرم رفتم. اولین بار شوهرم وقتی اومد دنبالم و تو آرایشگاه منو دید

انقدر ذوق کرد و با لبخندی به پهنای صورتش گفت قربونش برم😁😁

تو فیلم قشنگ معلومه

منم بهت زده به دسته گل نگاه میکردم که چرا شبیه اونی که میخواستم درست نکرده گل فروش🤦‍♀️. دسته گلمو اصلاااا دوست ندارم😭😭

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤