2777
2789
عنوان

مورچه🐜🐜🐜

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست

ببین اسپری قهرمان بخر دور تا دور خدنت هر جا ک میدونی مورچه هست بزن دیگه اصا مورچه نمیبینی.من اول بهار زدم تا الان هنوز ندیدم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیرشونو آبلیمو بمال

معلوم نیست مسیرشون انگار یهو ظاهر میشن فردا باید اشپزخونه ب اون گندگیو بریزم بیرون بشورم🥺😨😨😨😨

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

لونشون حشره كش تار مار بزن

خو صاب مرده ها مکان مشخص ندارن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من خونم طبقه پنجمه با پارگینک میشه ۶ طبقه نمیدونم چیور این همه راهو بالا اومدن اینقدر موچه ها ریزن که گاهی به چشمم نمیان  هر جا بوده سم پشی کردم ولی میرن جای دیگه تو عسل رفتن کم مونده بود بخورمش رنگ عسل هستن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

سم مایع کامن عالیه

خونتون هم هر روز یا نهایت یه روز در میون جارو بزن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
پدر سنگ و سیمان سفید بگیر و مخلوط کن و تمام درزهای ریز با این مخلوط بگیر!!!

پودر سنگ منظورته 

فک کردم فوش دادی😂😂😂😂😂😂

از این حشره کش قلمی ها هست از اونا بگیر مثل یه قلم گچیه که میکشی دور تا دور خونه دیگه نسل شون منقر ...

تو کابینتن نمیشه سم زد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
پودر سنگ منظورته  فک کردم فوش دادی😂😂😂😂😂😂

وای خدا ببخشید شرمنده الان دیدم!!! گوشیم خودش بعضی کلمات عو می کنه!!  باز شرمنده!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم