2777
2789
عنوان

⁦دیگه مثل قبل نیست..

491 بازدید | 22 پست

سلام من با نامزدم قبلا دوست بودیم تو دوران دوستی اگر قهر میکردم افلاین میشدم سریع اس میداد کلی معذرت خواهی میکرد البته اگه مقصر بود ولی الان دیگه مثل قبل نیست سریع اونم جبهه میگیره اشتباهشم قبول نمیکنه مثل امشب که دعوامون شد جبهه گرف گف خوب کردم منم محل نزاشتم افلاین شدم چند دقیقه بعد نت روشن کردم پی امش اومد بالا صفحه گفته بود من معذرت خواهی میکنم ببخشید البته بیشتر شبیه به تیکه انداختن بود معذرت خواهیش ولی مشکل من اینه مثل قبلنش نیست که سریع اس بده انگار براش مهم نیس حس میکنم بی تفاوت شده چ کنم ، دفعه های قبل میرف می خوابید فرداش زنگ میزد که از دلم دربیاره منم جوابش میدادم البته سرد ولی خب جواب میدادم دیگه احساس میکنم انقد اینکارو کرده دیده جواب دادم با خودش گفته ولش کن بابا اینکه با یه زنگ حل میشه بیخیال شده

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سیاست داشته باش

ی مدت سرسنگین باش تا معذرت خواهی میکنه دوباره جایگاه قبلشو بهش نده بذار سختی بکشه واس کنارت موندن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
به این سرعت نه ، ولی روند رابطه همینه

نه این نیست

رابطه غلط اینجوریه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
نه این نیست رابطه غلط اینجوریه

به هر حال آدمها قلق همدیگه دستشون میاد .. 

میفهمن کجا ، چطور رفتار کنن 

و بعد رسمی شدن ، دیگه ترس از دست دادن هم نیست 

طرف میگه ، زنمه،  امشب هم قهر باشه ، فردا آشتی میکنه 

و البته کم کم هیجان و شوق کم میشه،  این اجتناب ناپذیر هست

تو هم ی مدت کنار بکش ببین اون چیکار میکنه

اره نظر خودمم همینه ولی مشکل اینه مثل زمان دوستی نیست که راحت بتونی بی محلی کنی 

به دستت آورده خیالش راحته 

وای دقیقا همش به این فکر میکنم حرص میخورم دلم میخاد یکاری کنم یجوری بهش بفهمونم بگم انقدم خیالت راحت نباشه