2777
2789
عنوان

ازدواج

79 بازدید | 14 پست

سلام دوستان این تایپک برای این زدم اگر دعای یا حاجتی دارین به زور ازش نخواییین همه چیز و بسپرین به خودش اخه من چند ماه پیش یک نفر خیلی دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت حتی خواستگاری هم اومدن اما بابا م به خاطر درامدش کم بود نذاشت ازدواج کنیم خلاصه من خیلی دعا کردم انواع اقسام چله گرفتم خیلیی گریه کردم سر نماز خیلی به خدا گله شکایت کردم که چرا ما به هم نمی رسیم اما تازه یک هفته هست فهمیدم طرف قبل من یک زن دیگه داشت و نگفته بود خلاصه خیلی شرمنده خدا شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو شکر باهم ازدواج نکردین.. میشه برا منم دعا کنین موفق بشم؟؟خیلی ممنون💚

چشم حتما ولی از خدا بخا هر چی بصلاحته همون بشه من از این ماجرا درس بزرگی گرفتم

عزیزم اون طرفت تو عقد جدا شده بود یا رفته بودن سر خونه و زندگی  که جدا شده بودن ؟

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اره اون که تا ابد مدیون خدامم اما از طرفی با هم بد بازی کرد طرفم هنوزم توی شوکم 

بسپارش به خدا خودش جوابشو میده 

مطمئن باش به زودی بهترین مرد سر راهت قرارمیگیره

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تو تحقیق فهمیدید ؟ 

نه من کامل بهش اطمینان داشتم اخه یکی از فامیل های دورمونن             از طریق یکی از دوستای مشترک البته اون نمی دونست دوست منم هست یک دفعه ای بحثش پیش اومد دوستم همه چیو گفت

عزیزم چرا اینا رو میپرسی؟

چون واسه یکی از اشناهامون همینجوری شد دقیقا مثل شما ولی اونا تو تحقیق فهمیدن 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی