2777
2789
عنوان

حالم بدهههههههه

88 بازدید | 12 پست

سلام به همه

من امروز از صبح که پا شدم حالت تهوع و سردرد شدییییید داشتم.همچنین بدنم خیلی کوفتست و احساس خستگی شدید دارم.کسی میدونه این علائم در کرونا هم هست؟ یکم هم سرگیجه دارم😖😖😖

.it's ok

بله

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناپروکسن بخور خوب مری یا دیکلوفناک

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
🤒😫😫

اینایی که گفتی همشو داشتم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
ناپروکسن بخور خوب مری یا دیکلوفناک

آمپول متوکلوپرامید واسه حالت تهوع زدم استامینوفن و کدوئین خوردم آمپول نوروبیون زدم که سیستم ایمنیم قوی بشه فایده نداره که هیچ بدترم شدم

.it's ok
نه آخه دیروز خوب خوب بودم یدفعه امروز اینطوری شدم

کرونا نیسش تلقین نکن الکی

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
آمپول متوکلوپرامید واسه حالت تهوع زدم استامینوفن و کدوئین خوردم آمپول نوروبیون زدم که سیستم ایمنیم ق ...

😐