2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی

187 بازدید | 22 پست

تورو خدا بیاید بگید همچین شرایط داشتید که خوب شده باشه؟

بابابزرگم شنبه بخاطر اکسیژن۸۳و درگیری۴۰درصد ریه بستریه،دیروز اکسیژنش ۶۵شده بردنش سی سی یو ،منتها با با دستگاه اکسیژن الان میرسه بین۷۵-۸۵

بنظرتون خوب میشه،تورو خدا هرکی این تاپیکو خوند براش دعا کنه ،صلوات بفرسته

امروز زنگ زده که بیاید منو ببرید از اینجا

الهی بمیرم😭

نمیشه دستگاه اکسیژن بگیرید بیاریدشون خونه؟

تغذیه خیلی مهمه الان اونجا فقط دارو میدن به بیمار

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم😭 نمیشه دستگاه اکسیژن بگیرید بیاریدشون خونه؟ تغذیه خیلی مهمه الان اونجا فقط دارو میدن ب ...

بیمارستان میگه ببرید خونه دووم نمیاره و واسه اطرافیان خیلی خطرناکه ،تورو خدا دعا کنید،چشم به راهیم ،مردیم از انتظار

فقط توکلمون به خداست ،بخدا بچه شیر خواره دارم ،انقدر ناراحتی میکنم شیر خیلی کم شده 

خودتو ناراحت نکن عزیزم امیدت بخدا باشه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

از شنبه بیمارستانه امروز عصر پیشش بودم یکم بهش سوپ دادم دستگاه اکسیژنش برداشتم تنفسش رفت رو ۸۳

بعدش دوباره ماسکشو گذاشتم رفت رو ۹۰ نازش کردم باهاش حرف زدم میدونم این آخرین دیدارم بود

مامانبزرگ منم الان رفت icu😭😭😭😭

خدا خودش کمک کنه ایشالا😔🙏

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
الهی بمیرم😭 نمیشه دستگاه اکسیژن بگیرید بیاریدشون خونه؟ تغذیه خیلی مهمه الان اونجا فقط دارو میدن ب ...

دستگاه اکسیژن میدونی چنده خواهر چند تا از دوستای بابای من ب خاطر نداشتن پولش مردن 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
😭😭😭شرایطشون چجوریه ؟چند درصد ریه درگیره؟

با متخصص حرف زدم گفت خیلی درگیری داره و عفونت ریه زیاده اصلا یادم‌نبود بپرسم چند درصد 

گفتن اونقدر زیاده که به قلبش فشار اومده باید بره آی سی یو

گفت اگر اکسیژنش بالا نیومد ونتیلاتور میشه 

😭😭😭😭

دستگاه اکسیژن میدونی چنده خواهر چند تا از دوستای بابای من ب خاطر نداشتن پولش مردن 

وای😔😭

خوب میشه پدربزرگ من چون سیگاری هم بود تا مرز مرگ رف اما برگشت حتی زمین گیر شد پاهاش جون نداشت الان میبرن فیزیو داره درست میشه حتی نمیتونست حرف بزنه اما حرف میزنه