2777
2789
عنوان

گولم زد و من عذاب وجدان دارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 62 پست
نه بخدا اصلن قصدم این نیست....مگه عشق بع تنهایی کافیه واسه زندگی؟؟ مگع میتونم با این ادم دروغگو کنار ...

به این فکر کن بازم خدا حواسش بهت بوده که درگیر اون پسر نشی ، دعا کن ازدواجشون سر بگیره و مال هم بشن ، تو هم ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن بازم خدا حواسش بهت بوده که درگیر اون پسر نشی ، دعا کن ازدواجشون سر بگیره و مال هم بشن ...

دقیقن دختره هم میگف خوش بحالت....از اینکه باهاش نامزد نیستی و دختره حتی کاملا حقو داد به من...

به این فکر کن بازم خدا حواسش بهت بوده که درگیر اون پسر نشی ، دعا کن ازدواجشون سر بگیره و مال هم بشن ...

اونا مال هم بشن بازم با کار این یک گوشه ذهن پسر هست و و یک گوشه قلب دختر همیشه داغونه . این یه واقعیته نمیتونه اون رابطه رو به قبل از خراب کردنش برگردونه

اونا مال هم بشن بازم با کار این یک گوشه ذهن پسر هست و و یک گوشه قلب دختر همیشه داغونه . این یه واقعی ...

بابا پسره اصن منو نمیخواست....فقط میخواست منو تو اب نمک نگه داره...اصن عااشق دختره بود

بابا پسره اصن منو نمیخواست....فقط میخواست منو تو اب نمک نگه داره...اصن عااشق دختره بود

من نگفتم یه گوشه قلب پسر هستید که میگی نمی خواستت.. یه گوشه ذهنش هستید   و شاید گاهی همسرش در مشکلات کوچچیک و بزرگ زندگی که برای همه هست با شما مقایسه کنه 

چیکار کنم😔

هیچی برو بهش بگوبرگرده سرزندگیش ، تو هم نمیخوای حتی اگه برگرده سمتت

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
اونا مال هم بشن بازم با کار این یک گوشه ذهن پسر هست و و یک گوشه قلب دختر همیشه داغونه . این یه واقعی ...

اره قبول دارم حرفتو ، کار اسی از روی نادانی بوده ، انقدر میترسم از وارد شدن به این زندگیا ، از ناله نفریناش ، آبی که ریخته شده اونم اول زندگیشون ، پسرا هم که الحمداله هم خر و میخوان هم خرمارو همیشه ، این پسر نامزد کرد باز اسی بهش پیام داده جوابشو داده ببین چیه دیگه ، تکلیفش با خودش معلوم نیست ، فقط اگه قسمت هم هستن اون دختر و پسر ایشالا زندگیشون ادامه دار باشه و خوشبخت بشن دختر هم گناه داره اول زندگی ، مهرش بیفته تو دل پسره ، هر چی خیر براش پیش بیاد 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

حس میکنی گول خوردی؟ نخیر جونم شما گفتی تا قبل اینکه رسمی شه ببینی میتونی ب سمت خودت بیاری پسره رو یا نه.بعدم حتما گفتی خوب پسره نمیخوادش پس من حق دارم بهش پیام بدم و جا پهن کنم وسط راحت اشون.تو خودتم جر بدی اون خانوم رسما حق داره نه تو پس تا اب دهن غسلت ندادن بیا بیرون از این رابطه

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

ولله صددرصدمقصری بالفرض دختره پیگیری کرده چرااسکرین مادرپسره وپسره روبراش فرستادی واقعا عذاب وجدان نداری شوهرکردن به چه قیمت؟نگات کرده؟ رابطه ای بینتون نبوده که 

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

بابا بخدااا من دیگه نمیخامش....اصن ارتباطی باهم نداریم....اصن منو نمیخاست اون... فقط بازیچه بودم

اسی حالا که فعمیدی دیکه خداروشکر فهمیدی یا یه لجن طرف بودی که اصلا حرفاش راس نبود کلا دیگه نه جواب خودشو بده نه دختره رو هرکار میخوان بکنن بذا زمان بگذره تا فراموش کنی ووحالت بهتر شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فک کنم نخوندی😑😐دختره پیگیر شد و منم همه چیو گفتم...و اونم میگه دارم فکر میکنم چیکار کنم... از پسره ...

عزیزم خوندم و میدونم دختره فهمید ولی فکر میکنی اگر جدا بشن به همینجا ختم میشه، خانوادش میریزن سرت و اونجا باید جوابگو باشی، ولی امیدوارم رابطه شون درست شه که آبروی تو توی فامیل نره که زندگی دو نفرو بهم ریختی

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟