2777
2789
عنوان

گولم زد و من عذاب وجدان دارم😐

2818 بازدید | 62 پست

سلام...یه مدت پیش تاپیک زدم ولی اونموقع همه چی برام روشن نبود.الان همه چی رو شده راهنمایی کنین لطفا...

از بچگی خوشم از یکی از پسرای فامیلمون میومد.هر جا میرفتم فقط چشمم دنبال اون بود و خیلیییی دوسش داشتم.اونم خیلی بهم توجه و میکرد و با اینکه6سال ازم بزرگتر بود ولی همیشه حواسش به من بود.اونا خونشون یه شهر دیگه بود و سالی3_4بار میدیدمش.تا اینکه بزرگ شدیم و یکم روابط کمتر.ولی باز هرجا همو میدیم زل میزدیم به همو نمیتونستیم چشم از هم برداریم.ولی هیچ وقت نه اون بیان کرد نه من.تا اینکه 2ماه پیش عمم که میشه زن پسر دایی اون پسر خبر نامزدیشو داد و ادامه داد که میدونی فلانی و باباش یه سال پیش به منو شوهرم گفتن واسه تو؟!ولی ما گفتیم ذهنتو درگیر نکنیم واسه درس هات😐من هنگ کردم کامل.از یه طرف خبر نامزدیشو که شنیدم ناراحت شدم و از یه طرف خوشحال بودم که عشقی که هر شب ایندمو باهاش تصور میکردم یه طرفه نبوده.ولی جلوی عمم به روی خودم نیاوردم که میخواستمش ولی خب قیافم داد میزد.تصمیم گرفتم به پسره پیام بدم که حسرتی توی دلم نمونه.یکم صحبت کردیم و گفت که همش با اون دختره قهرن و دعوا میکنن و ارتباط خوبی باهم ندارن.کلا از اون دختر یه غوول ساخته بود.میگفت هربار که میخایم تموم کنیم بابای اون دختر زنگ میزنه و میگه ما ابرو داریم بیاین درست کنین دخترم بدنام شده.

خوب الا تو بهتره پاتو بکشی بیردن چون بین رابطه اونا قرار گرفتی اون خودش اگه دختره رو نخواد تموم میکنه بعدم اگه شمارو واقعا میخواس یه تلاشی میکرد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره هم میگف با اینکه ارتباط خوبی با هم نداریم ولی دلم نمیخاد خیانت کنم ولی به جان مادرم عاشق تو ام و انتخاب اولم هم تو بودی ولی همه چیز دیر شد و منم چون نمیخواستم نفر سوم یه رابطه باشم باهاش قطع ارتباط کردم. تا اینکه یه روزی توی عید دوباره عمم گفت که مامان همون پسره اومد گفت که حتی اگه پسرم از اون دختره100تا بچه داشته باشه باز فکر و ذکر خانواده ما پیش دختر شماست.این دختره و پسرم هم همش دعوا میکنن و مطمعنم اخرش به طلاق ختم میشه. اینو دیگه عمم نامردی نکرد و همون روز بهم گفت و یکم امیدوار شدم.ولی دقیقن چن روز بعد از همون روز که عمم گفت رفتن با اون دختره جشن نامزدی گرفتن و رسمی رسمی شد جریانشون😑و اینکه خود پسره هم میگفت که وقتی مامانم میگه اخرش طلاقه پس منتظرم بمون😐

چرا مثل خونه خراب کن ها رفتار کردی؟

ببخشید اینو میگما بهت هم حق میدم عاشق باشی ولی حق نمیدم بعد اینکه اون ازدواج کرده باشه تو بری باز یادآور گذشته باشی و اون بخاطر تو دیگه نخواد به زندگیش با اون دختره برگرده.

مواظب باش اه دختره دامنگیر ت نشه 

بخاطر همین اصلا دیروز تاپیک آخر رو زدم

وقتی عاشقید یه جوری بفهمانید به طرف که بعدها ماجراشون مثل شما نشه 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

خلاصه من همش ذهنم درگیر بود که شده و اینا... مگه میشه یکیو نخای بعد به زور بخان بهت بدنش...تا اینکه دو شب پیش نامزدش بهم پیام داد که چن تا از پیامامونو دیده و وقتی با پسره مطرح کرده پسره گفته چیز مهمی نبود و پیچونده

توروخداااااا نفر سوم رابطه نشید

بابا چطور دلتون میاد دل هم جنس خودتونو بشکنید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

چقدر بی انصافی که با وجود نامزد به پسره پیام دادی و هواییش کردی به خودت بیا 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛