2777
2789
عنوان

کنکور

138 بازدید | 7 پست

یه سوال ...بچه های کنکوری آیاشما با سهمیه شهدا و جانبازان موافقید یا خیر به چه دلیل ؟

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

اونایی که سهمیه دارن موافقن و اونایی سهمیه ندارن مخالف 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه که نه ، حق اون بدبختی که خونده زحمت کشسده ضایع میشه چون یکی با رتبه بیست هزار به بالا میاد باسهمیه ش میشنه سرکلاس😐

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊

اتومات استخدام شدنشون هم یه درد دیگست😬

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

چندتا دوست دارم که عیننن سگگگ درس میخونن ولی همشون ناامیدن و میگن نمیشه

یه دونه دوست دارم که ۳سال دبیرستان یه کلمه درس نخوند معدل هر سه سالش به زور میشد ۱۲ و امسال با درصدای ۲۰_۳۰ کنکور قبول میشه رشته های تاپ

و حتی میتونه اگر شهر دور افتاد انتقالی بگیره

زیباست

عدالت

با دیوانگی عَجینم...

من خودمن کنکوری ام و چون میبینم واقعا داره بی عدالتی میشه پرسیدم ببینم نظرتون چیه جالبه بدونید یک پزشک ماعمومی ماهیانه حداقل از ده تا پونزده میلیون تا چهل میلیون در ماه درامد داره و اکگه تخصص رو بگیره بالای صد میلیون در ماه ... و جالبتر اینکه اگر بخایم رشته پزشکی قبول شیم باید از میون حدود صدو پنجاه هزار تا دویست هزار زیر رتبه هزار بشیم و درصدای فوق العاده بالا بیاریم ولی اگر کسی سهمیه بالای 25درصد داشت با درصدایی که اگر ینفر معمولی بزنه حتی اتاق عمل شهرای بسیار بد رو هم نمیاره میره پزشکی مراکز استان !

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."