2777
2789

ادمین شو 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترینش اینه ادمین پیج اینستا شی میتونی پست بزاری براشون یا اینکه توی دایرکت جواب بدی

پولش هم خوبه

هم پیج های فروشگاهی هم پزشکی و خدمات زیبایی

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
هوم؟؟؟

Admin مدیر پیج تل یا اینستا

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اگر پیشنهادی داری ممنون میشم بگی که کارش چیه؟

من پیج فروش محصولات سنگی داشتم گسترده ترش کردم الان فروش سنگ و برنز و چوب و اکسسوری دارم 

همه چی هم میفروشم از ظروف منزل و استند و گلدان بگیر تا کاسه رو شویی و سنگ ساختمونی

بدون هیچ سرمایه ای

تو 3 ماه اول فقط فروش تکی داشتم که حدود 20 میلیون سود داشت 

الان حتی خودم توضیع کننده ام و پیج های دیگه ازم خرید میکنن

من با کارگاه ها قرار داد بستم و قیمت خوب گیر اوردم با یه درصدی سود تو پیج میفروشم و چون نقش واسطه دارم نیاز به سرمایه ندارم و کلا سود خالص هست

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود