2777
2789
عنوان

خیییلی سخته ...

94 بازدید | 10 پست

که اعتمادوباورات نسبت ب ادمی ک ازخودت ببشترقبولش داشتی ودوسش داشتی خراب شه

کاش زوووودفراموشم شه وازچشمم بیوفته😕😊

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

موافقم👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادت میره و میگذره این روزاه

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

=) موافقم سخته خیلی 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دقیقا منم متاسفانه اعتماد کردم و پشیمون شدم بابت اعتمادم درحدی که تاآخر عمر دیگه نمیتونم به هیشکی ا ...

باکسی دررابطه نبودما،فقط درحد دورا دور دوست داشتن

تاپیک اخریم بخون

دقیقا منم متاسفانه اعتماد کردم و پشیمون شدم بابت اعتمادم درحدی که تاآخر عمر دیگه نمیتونم به هیشکی ا ...

ینی تایپک اخه چراااروبخون😅😕