2777
2789
عنوان

ارتودنسی

180 بازدید | 18 پست

بچها یه کشای گذاشته لای دندونم کی برداشته میشه زمان ارتو برمیدارن یا همینجوری میمونه بد سیم میکنن

بد یچیزی سیم  کشی کنی خیلی درد داره؟؟تا چن روز نمیشه غذا خورد

بستگی به مدت زمانی که قراره ارتودنسی داشته باشی و البته میزان انحراف دندوناتون داره ☺️ 

بله ارتودنسی خیلی درد داره ، خودمم داشتم 🥺😢 

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا شمام قبلش کش گذاشت؟؟

من الان پلاکت نگهدارنده میزارم یعنی کلا ارتودنسی م رو برداشتم ولی بله برای منم یه مدت کش داشت

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻
بد اون کش چن روزه برداشت؟؟

۶ ماه 😁

دروغ چجوری  ینب من برم ارتو بزاره اینو برنمیداره؟؟

اینا که چیزی نیس گل ، نگران نباش معمولا دردهاش یه شبه و عادت می‌کنی 😘 

وای منم دوست دارم انجام بدم ولی خیلی گرونه😓۱۷ سالمه به نظرتون اگرانجام بدن تاچندسال بایدبمونه سیمش؟وهزینشوتقریبی میگید؟قسمت پایینم خوبه بالایکم مشکل داره.گیلانم

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
اینا که چیزی نیس گل ، نگران نباش معمولا دردهاش یه شبه و عادت می‌کنی 😘 

ن الا چها روزه لا دندونمه خیلی درد داره  یسوال دیگه اخریشه ارتو نصبش چن ساعت طول میکشا

وای منم دوست دارم انجام بدم ولی خیلی گرونه😓۱۷ سالمه به نظرتون اگرانجام بدن تاچندسال بایدبمونه سیمش؟ ...

۱۶ تا ۱۸ میلیونه اقساطیه عزیزم

بستگی به دندونت داره ولی ۲ سال تقریبی

اون کش ها تا وقتی که بخواد سیم هارو بزاره میمونه یعنی جلسه دوم و اطلاعاتتان دردی حس نمیکنی 

نه مشکلی نداشت ، شاید شما وضعیت دندونات از من بهتر باشه من حدود ۵ سال داشتم