2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی حتی افطارم درست نکردم 

حال ندارم همسرم گفت نمی‌خواد درست کنی منم از خدا خواسته😂😂😂😂

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم تا حالا هیچ،،فقط شیزینی برنجی درس کردم

پیشاپیش نوووش جون

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سحر یا افطار ؟سحر حاضری میخورم غذا نمیتونم بخورم افطارم شام هرچی باشه ازش میخورم 

حالا من برعکس.  سحری باید برنج و خورشت و سالاد مفصل باشه . ولی افطار ساده . بعدش شام

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
هیچی حتی افطارم درست نکردم  حال ندارم همسرم گفت نمی‌خواد درست کنی منم از خدا خواسته😂😂😂😂

بس با چی روزتون وا میکنین؟؟

کاش شوهرم منم قبول میکرد گاهی وقتا 

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴
حالا من برعکس.  سحری باید برنج و خورشت و سالاد مفصل باشه . ولی افطار ساده . بعدش شام

اره خیلیا این مدلی میپسندن اما من معدم ناسازگاری میکنه اگر سحر پختنی بخورم نون پنیرخرما و یکم میوه بهم میسازه ضمنا چون فقط خودم روزه میگیرم اینجوری  راحت ترم هستم

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
چطور درست میشه؟شیرینه؟؟؟

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..