2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی☁️🌙☁️

322 بازدید | 13 پست

سلام، برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینید؟:) خیلی قشنگه    شبکه چهار ۶/۵ عصر، تکرار ۱/۵ ظهر

نمیدونم  قسمت قبل رو دیدین یا نه، بعضی تجربه گر های خانم خیلی قشنگ تعریف میکنن   تجربه گر امروز خانم حسینی بودن بی نظیر توصیف میکردن.... حتما ببینید تو یوتوب تکرارشو:)   

منم خیلی حس خوبی نسبت به مرگ دارم....  بنظرم نباید ازش ترسیدددد جوری که تو مدرسه میترسوندن :( خیلی لحظات قشنگی خواهد بود *_* 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تکرارشو امروز دیدم ب گریه افتادم خیلی قشنگ توصیف می‌کرد خانم حسینی قربونت برم خدا جونم ک اینقد مه ...

^_^ خیلیییی تونل رنگ ها گوی های طلایی :(  گنجشک شده بود :)  باعث میشه آدم نگاهش به مرگ عوض بشه -__- بعد مرگ اینایی که اینور گریه میکنن خیلی تباه به چشم میاد:) *_* 

من عاشق این برنام هستم. خانم حسینی خیلی خوب تعربف میکردن. چهرشون هم خیلی باکلاس بود

:)) آره خیلی استفاده کلماتشونم قشنگ بود -_- ادبی بود    من داشتم نقاشی میکشیدم تو اتاق دیگه صداش و حرفاش جذبم کرد ول کردم اومدم تا اخر دیدم :)   

من پارسال دیدم امسال هم میبینم خیلی خوبه برنامه اش

من فقط دو قسمت دیدم :( یه خانم دیگه ام بود اونم توصیفش شبیه انیمیشن soul بود *_* ولییی حرفای خانم حسینی یچیز دیگست -_-