2777
2789
عنوان

کسي که بدون دليل ميذاره ميره

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 62 پست

تا الانم خواهرت با زنگا و پیام های اضافش بدجور ارزش خودش رو آورده پایین باید اگه جواب حتی یه زنگ یا پیامش آمده نمیشد دیگه پیگیر نمیشد ولی دیگه از کسی نخواین دلیل رفتن این آقا رو بهتون بگه بیخیالش بشه بهتره این آقا بشدت پشیمان شده و دیگه نمیخواد ادامه بده اینو به خواهرت حال کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم زنگ بزن شایداصلااتفاقی براش افتاده ها

زنگ زدم از شماره خودم ،حتي از دوتا شماره ديگم زدم جواب نداد ،خواستم از خودش بپرسم علت رفتارشو ولي جواب نداد به هيچ شماره اي، مجبورم زنگ بزنم خونشون از خواهرش بپرسم 

طفلي خواهرم انقد احساسيه خيلي بهش دلبسته شده ،خيلي داغونه همش منتظره انگار چشمش به گوشيه ،مدام ميره ...

عزیزم من یکسال هرروز اون آقارو میدیدم، کلی نامه عاشقانه رد و بدل کرده بودم، هرروز پیام میدادم و جواب میداد کرم داشت فقط همین 

زنگ زدم از شماره خودم ،حتي از دوتا شماره ديگم زدم جواب نداد ،خواستم از خودش بپرسم علت رفتارشو ولي جو ...

خب منم همینو میگم ک ب خاهرش بزنگ

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

زنگ زدم از شماره خودم ،حتي از دوتا شماره ديگم زدم جواب نداد ،خواستم از خودش بپرسم علت رفتارشو ولي جو ...

اینکارو نکن  من واسطه فرستادم طرف ب نوعی همکارم بود، ب واسطه گفته بود این خانمم عین همه خانمهای دیگه

8ماه در ارتباط بودن آقاهه خيلي پيگير بود روزي چندبار زنگ و تماس تصويري و.....يهو نميدونم چش شد عوضي ...

چرا اینقدر طولانی چرا نگفتید زودتر بیاد خواستگاری که بتونید در موردش تحقیق کنید بعد از سه ماه باید میگفتید بیاد خواستگاری بعدا تحقیق میکردید 

8ماه در ارتباط بودن آقاهه خيلي پيگير بود روزي چندبار زنگ و تماس تصويري و.....يهو نميدونم چش شد عوضي ...

واسه آشنایی ازدواج اصلا نباید اینقد طولانی میشد باید خانوادشون هم میومدن بعد از چند ماه

مردا عاشق بی محلین وقتی محلشون میدی میزارن میرن من ی خواستگار داشتم اصلا محل نمیدادم ۶ماه پیگیر بود الان بعد ۳سال ک ازدواج کرده چند باری زنگ زد گفت تو ادمی هستی ک سخت بدست میای هیچ وقت نمیتونم فراموشت کنم

این هوا شاید ابری باشد ولی تا ابد باران نخاهد بارید 

من و خواستگارم یکسال با هم بودیم. یعنی پیامک واتساپ...

اخرش یهو رفت. خواهرتو درک میکنم. خیلی سخت بود.‌ماه اول قلبم درد می‌کرد... نمی‌دونستم چرا رفته!؟ولی الان که فکرشو میکنم می‌فهمم فقط فقط به خاطر پولمواومده بود... خیلی سخت بود. دلمو خیلی شکوند. خیلی دعا کردم نماز خوندم صدقه دادم... حالا اون عین خیالش هم نبود. میگذره ولی سخت میگذره. ولی خیلی خوبه کهدبهش دلداری میدی.

خواهرت مگه چندسالشه؟!من به خاطر این اقا خواستگار خوبمو رد کردم. تازه سنم هم بالاست. ولی امید بخدا خدادجباره یعنی بزامون جبران میکنه

چرا اینقدر طولانی چرا نگفتید زودتر بیاد خواستگاری که بتونید در موردش تحقیق کنید بعد از سه ماه باید م ...

اتفاقا ازماه سوم گفتيم که تقريبا اشنا شديد بگو با خانوادش بيان پدربزرگ پسره فوت کرد کش پيداکرد رابطشون که اي کاش اينطوري نميشد

من و خواستگارم یکسال با هم بودیم. یعنی پیامک واتساپ... اخرش یهو رفت. خواهرتو درک میکنم. خیلی سخت بو ...

خواهرم 23سالشه ، سادگي خواهر بدبخت من کارشو ب اينجا کشوند اينم دوتا خواستگارشو رد کرد به اميد اين آدم ولي تهش شد دل شکستگي و انتظار

خواهرم 23سالشه ، سادگي خواهر بدبخت من کارشو ب اينجا کشوند اينم دوتا خواستگارشو رد کرد به اميد اين آد ...

۲۳ سالشه هنوز خیلی فرصت داره ، این اتفاق افتاد برا من و ۲۸ سالمه دو ماه کارم گریه بود ولی الان خوبم، و فقط به زندگی خودم فکر میکنم یه دختر اول باید یاد بگیره که برای خوشحالیش خودش کافیه و بعد میتونه انتخاب درستی برای زندگیش بکنه.