خانوما خواهرم چندماهيه با يه آقايي ازطريق معرف اشناشدن و همديگه رو دوباري ديدن،چند روز پيش دوباره بااقا ديدار داشتن (آقاپسر يه شهر ديگس)ولي از فرداي ديدارشون آقاهه نه جواب زنگاشو ميده نه جواب پياماشو حتي واتساپم پيام ميده نمياد بخونه ،الان حدودا20روزه ... خواهر طفليم خيلي احساسيه خيلي زجر ميکشه بنظرتون زنگ بزنم از خواهر آقاپسر بپرسم که چيشده و چرا جواب نميده؟ دلم براي خواهرم ميسوزه
ميگم ولي قانع نميشه انگار همش ميخواد خودشو گول بزنه، يه روز زنگ نميزنه فردا دوباره ميزنه ولي دريغ از ...
جواب خودش رو که نمیده تنها راهش اینه به معرف بگین ازش سوال بپرسه ؟
خواهرتون رو هم بگین رو اعتماد بنفسش کار کنه آسمون که سوراخ نشده این پسره افتاده باشه پایین این همه پسر با یکی بهتر آشنا میشه کسی که قدرش رو بدونه و واسه احساسش ارزش قائل باشه، یه مدت ناراحت هست که طبیعیه شما کنارش باشین تا اون روزا رو بگذرونه .
باورت نمیشه چقدر دردناک بود برام. طرف به من گفت دیدمت هوایی شدم گفتم من بهت علاقه دارم فرت رفت که رفت. خیلی بعضی مردها بیشعورن، خیلی، آخه کسی ک این حرفو میزنه دیگه تعبیر دیگه ای داره بجز اینکه ازت خوشم میاد؟! یعنی برداشت دیگه ای هم نبود ک بگم من اشتباه تعبیر کردم
واسه من میگفت بعدا باهات صحبت میکنم الان دستم بنده و هیچوقت پیام نداد تا ساعت ۴ صبح هم با دختری که ت ...
من توی بیست سالگیم اینجوری شدم عزیزم، با کسی ک خواستگارم بود، دوسال باهاش رابطه داشتم، یکهو گفت شرایط کاریم اوکی نیست اعصابم خرده بعدا پ میدم الان چهارساله رفته😂 توی این مدت به چهارنفر دیگه هم گفته بعدا پ میده