2777
2789
عنوان

کسي که بدون دليل ميذاره ميره

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 62 پست
ميگم ولي قانع نميشه انگار همش ميخواد خودشو گول بزنه، يه روز زنگ نميزنه فردا دوباره ميزنه ولي دريغ از ...

جواب خودش رو که نمیده تنها راهش اینه به معرف بگین ازش سوال بپرسه ؟

خواهرتون رو هم بگین رو اعتماد بنفسش کار کنه آسمون که سوراخ نشده این پسره افتاده باشه پایین این همه پسر با یکی بهتر آشنا میشه کسی که قدرش رو بدونه و واسه احساسش ارزش قائل باشه، یه مدت ناراحت هست که طبیعیه شما کنارش باشین تا اون روزا رو بگذرونه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از برج شهریور تا دی ماه هرروز به یارو پیام دادم که حداقل یک چیزی بگو، حتی باهاش توی گروه هم حرف ز ...

واقعا 

اگه قصد رفتنته قبلش میگفتی نمیخوامت میگفتم خوش اومدی 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
نميدونيم حقيقت چيه ولي خودمم زنگ زدم جواب نداد البته شماره منو سيو نداره 

میدونه از خط دیگه هست که خواهرت داره زنگ میزنه  منم بخوام کسیو بپیچونم شماره ناشناس ج نمیدم 

من از برج شهریور تا دی ماه هرروز به یارو پیام دادم که حداقل یک چیزی بگو، حتی باهاش توی گروه هم حرف ز ...

واسه من میگفت بعدا باهات صحبت میکنم الان دستم بنده و هیچوقت پیام نداد تا ساعت ۴ صبح هم با دختری که تازه آشنا شده بودچت میکرد و آنلاین بود ...

واقعا  اگه قصد رفتنته قبلش میگفتی نمیخوامت میگفتم خوش اومدی

باورت نمیشه چقدر دردناک بود برام. طرف به من گفت دیدمت هوایی شدم گفتم من بهت علاقه دارم فرت رفت که رفت. خیلی بعضی مردها بیشعورن، خیلی، آخه کسی ک این حرفو میزنه دیگه تعبیر دیگه ای داره بجز اینکه ازت خوشم میاد؟! یعنی برداشت دیگه ای هم نبود ک بگم من اشتباه تعبیر کردم

باورت نمیشه چقدر دردناک بود برام. طرف به من گفت دیدمت هوایی شدم گفتم من بهت علاقه دارم فرت رفت که رف ...

هی برای منم از اینها پیش اومده اول گریه کردم الان میگم بدرک که رفت 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

طفلي خواهرم انقد احساسيه خيلي بهش دلبسته شده ،خيلي داغونه همش منتظره انگار چشمش به گوشيه ،مدام ميره وويساشونو گوش ميکنه حال خودشو خراب ميکنه نميدونم چيکار کنم ديگه 

طفلي خواهرم انقد احساسيه خيلي بهش دلبسته شده ،خيلي داغونه همش منتظره انگار چشمش به گوشيه ،مدام ميره ...

کله چتها ویس عکس وشمارشو از گوشیش باید پاک کنه و دیگه به این ادم فکر نکنه راهش اینه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

نه اصلا و ابدا پیگیر نشید

در بهترین حالت خواهرتون‌میشنوه 

تو خیلی زیادی خوبی و من لیاقتتو ندارم

چه اصراریه به سبک کردن خودتون

جوری برگزار کنید که اون یک فرد بی ادبه و جواب نداده و غیب شده و خواهرتون بدش اومده و تمام 

واسه من میگفت بعدا باهات صحبت میکنم الان دستم بنده و هیچوقت پیام نداد تا ساعت ۴ صبح هم با دختری که ت ...

من توی بیست سالگیم اینجوری شدم عزیزم، با کسی ک خواستگارم بود، دوسال باهاش رابطه داشتم، یکهو گفت شرایط کاریم اوکی نیست اعصابم خرده بعدا پ میدم الان چهارساله رفته😂 توی این مدت به چهارنفر دیگه هم گفته بعدا پ میده