2777
2789
عنوان

آزمایش

90 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیزم من 4 روزه عادت ماهانم عقب افتاده و بی بی چکم مثبت شده میخوام بدونم کی باید برم آزمایش بدم که دقیق نشون بده؟! بعدم به نظرتون زیاد که کار انجام میدم و یکهویی از جام بلند میشم زیره دلم تیر میکشه طبیعیه؟ 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

الانم بره بتا به اندازه ای هست که تستت مثبت باشه

تیر کشیدنه هم طبیعیه

به دنیال پر استرس بارداری خوش اومدی

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم بره بتا به اندازه ای هست که تستت مثبت باشه تیر کشیدنه هم طبیعیه به دنیال پر استرس بارداری خو ...

آخه میخواستم امروز برم گفتن باید 1 هفته صبر کنی 

مبارک باشه عزیزم دیگه مواظب خودت باش احتیاط کن زیادم کار نکن ازمایشم حالا میتونی بری دیگه

ممنونم عزیزم

تو سایت گفتن شاید بهت بگن برو 1هفته گذشت بیا 

من بعد یه روز تاخیر بارداری اولم رفتم نشون داد

اما این دفعه بخاطر بی بی چک‌های منفی گذشتم یه هفته بگذره

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
من بعد یه روز تاخیر بارداری اولم رفتم نشون داد اما این دفعه بخاطر بی بی چک‌های منفی گذشتم یه هفته ب ...

من 3 تا بی بی چک استفاده کردم از مارکهای متفاوت همشون مثبت شد ولی هاله ی صورتی داشتن پررنگ نبودن 

من 3 تا بی بی چک استفاده کردم از مارکهای متفاوت همشون مثبت شد ولی هاله ی صورتی داشتن پررنگ نبودن&nbs ...

منم‌برا دخترم هاله داشت دو تا استفاده کردم روز دوم که استفاده کردم عصرش رفتم آزمایش بتام ۱۲۵ بود

منم‌برا دخترم هاله داشت دو تا استفاده کردم روز دوم که استفاده کردم عصرش رفتم آزمایش بتام ۱۲۵ بود

خدا حفظش کنه براتون❤️