2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3841 بازدید | 68 پست
خب دوستان ما اینجا همدیگرو نمی‌شناسیم پس خواهش میکنم راحت باشید و هر چیزی که میخواین رو به دور از خج ...

من چیزیو که جدب کردم میخام نگهش داشته باشم ازدواج کنیم

ولی دارم از دستش میدم حس میکنم پشبمون شده

تاپیک های قبلم هم هس که سرد شده نمیدونم چشه تغییر کرده

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
خب دوستان ما اینجا همدیگرو نمی‌شناسیم پس خواهش میکنم راحت باشید و هر چیزی که میخواین رو به دور از خج ...

من میحوام فردی ک باهاش در ارباطم ...ارتباط دستی ن هااا کاملا رسمی ایشون منو تو ی زمینه ای راهنمایی میکنن ...میخوام ایشونو جذب کنم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی یه سوال من قبلا با قانون جذب اشنایی نداشتم ولی اعتقاد داشتم ادم هرچی فکر کنه همون میشه من همش ...

خب عزیزم تو دقیقا اون آقا رو جذب کردی.

بگو ببینم تو رابطه‌تون تمام حس‌های تو همون حسای اوایل آشناییتونه؟ همون طرز فکرها و احساسات؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
خب عزیزم تو دقیقا اون آقا رو جذب کردی. بگو ببینم تو رابطه‌تون تمام حس‌های تو همون حسای اوایل آشنایی ...

احساسات نه چون اون تغییر کرده سرد شده کم محبت میکنه کم حرف میزنه بعصی وقتا نمیاد باعث شده منم نسبت بهش سرد بشم چندروزا اینجوری شده

قبلش هی تلفن زنگ میزد هی دلش تنگ میشد همه چی خوب بود

من شنیدم میگن شخص خاصی ک مد نظرمون هست رو نمیتونیم صد در صد جذب کنیم چون اون فرد عقل و قدرت انتخاب د ...

بله درسته. همونقدر که شما حق انتخاب دارید اون شخص هم حق انتخاب داره. ممکنه یکی دیگه رو دوست داشته باشه. بعد هم دنیا مر از فراوانیه. هر کسی رو که بخوای میتونی جذب کنی خیلی خیلی بهتر و بالاتر از کسی که الان بهش فکر میکنی

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
خب عزیزم تو دقیقا اون آقا رو جذب کردی. بگو ببینم تو رابطه‌تون تمام حس‌های تو همون حسای اوایل آشنایی ...

عاره مثلا من میخاستم یه فردی تو خانواده مدهبی باشه

اقتصادی متوسط

اون فرد دستش تو جیبه خودش مستقل باشه

ی برادر خاهر داشته باشه

حتی شغلش ظاهرش ۲سال تفاوت سنی

حتی شهری که زندگی میکنه

دقیقا اینجوری شد همه خصوصیت هارو داره

من چیزیو که جدب کردم میخام نگهش داشته باشم ازدواج کنیم ولی دارم از دستش میدم حس میکنم پشبمون شده ت ...

زدی به هدف. مطمئن بودم اینو میگی. تو ترس از دست دادنشو داری و دقیقا همین حس باعث میشه از دستش بدی. قانون جذب میگی خواستتو که خواستی ولش کن تا بهت بدمش. این ول کردن به این معنی نیست که دیگه بهش فکر نکنی یا ارتعاش نفرستی یعنی اینکه ارتعاش منفی نفرست، ترس از دست دادن نداشته باش. ترس از دست دادن میدونی یعنی چی؟ یعنی تو دائم فکر کنی نکنه از دستش بدم نکنه ولم کنه نکنه دیگه منو نخواد و دقیقا همین نکنه‌ها باعث میشه از دستش بدی.

حالا راه حل چیه: از کائنات بخواه با این آقا ازدواج بکنی. بخواه دوستت داشته باشه. وقتی تو ترس از دست دادن داری یعنی به خودت اعتماد نداری. یعنی خودتو دوست نداری. یعنی میگی اون آقا از تو بالاتره ممکنه تو رو ول کنه

زدی به هدف. مطمئن بودم اینو میگی. تو ترس از دست دادنشو داری و دقیقا همین حس باعث میشه از دستش بدی. ق ...

دقیقا اینجوریه

من استرس دارم که ازدواج نکنیم پشیمون بشه فکر میکنم ازم سرتره

۱ سال اول همه چی عالی بود چون من‌انقدر وابستش نبودم ترس از دست دادنشو نداشتم بیخیال بودم ولی الان نه🤦🏼‍♀️

من میحوام فردی ک باهاش در ارباطم ...ارتباط دستی ن هااا کاملا رسمی ایشون منو تو ی زمینه ای راهنمایی م ...

ببین قانون جذب میگه هر چیزی که میخوای بگو تا من بهت بدم. یعنی ۱۰۰درصد بهت میده. باید هر چیزی که میخواید رو از کائنات درخواست کنید نه چیزی که نمیخواید.

مثلا بگو من میخوام با فلانی ازدواج کنم.

در مورد این خواسته شما چون اون آقا هم حق انتخاب دارن ممکنه این اتفاق نیوفته. تو میتونی فقط به کائنات ارتعاش مثبت بفرستی تا شاید اون آقا به طرفت جذب بشه ولی ۱۰۰ درصدی نیست.

اسی ی سوال ...قانون جذب فقط برای جذب فرده ؟ مثلا یکی ک رفتارش باهامون مث قبل نیست رو میتونیم با قانو ...

شما نمیتونید با قانون جذب برای کس دیگه چیزی جذب کنید ولی میتونید رابطه خوب با اون طرف رو جذب کنید.

دقیقا اینجوریه من استرس دارم که ازدواج نکنیم پشیمون بشه فکر میکنم ازم سرتره ۱ سال اول همه چی عالی ...

ببین عزیزم اگه اینطوری پیش بری با این طرز فکر مطمئن باش به زودی از دستش میدی. تو که گفتی من اعتقاد دارم به اینکه به هر چی احساس داشته باشیم اتفاق میوفته خب الان هم طرز فکرتو درست کن. خودتو دوست داشته باش تا اونم دوستت داشته باشه. نگو اون از من بالاتره. اینا همه ارتعاش منفیه. از کائنات بخواه که ازدواج بکنید. مثبت باش.

سلامتی

بیشتر توضیح بدید