تکنیک ۱×۱۱ و یا تکنیک ۱×۴۲ ----->زندگی ایدهال
تکنیک۲×۲۲----->تعادل عاطفی و...
تکنیک ۳×۳۳---->شخصیت
تکنیک ۴×۴۴------>حرفه،زندگی موفق
تکنیک ۵×۵۵----->هرتغییر جسمی مثل درخشش و زیبایی (افزایش و کاهش وزن،زیبایی اندام ،زیبایی چهره و......)
و
تکنیک ۶×۶۶-----> جذب عشق ،جذب کراش و.......
تکنیک ۷×۷۷------> انتخاب
تکنیک ۸×۸۸-------> جذب پول
تکنیک ۹×۹۹--------> جذبهای کوچک
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
تکنیک ۴۲×۱------> برای سرعت بخشیدن به نتایج حاصل از سابلیمینالهایی که استفاده میکنید بکار میرود به اینصورت که در طول ۱روز ۴۲ بار جمله تاکیدی که دوست دارید رو مینویسید و هربار فقط یه خواسته یا یه جمله کوتاه وساده میتونید بنویسید بعنوان مثال : اگر ساب رنگ چشم سبز گوش میدید میتونید بنویسید من خیلی خوشحالم که چشمان سبز و زیبایی دارم یا اگر ساب اندام گوش میدید میتونید بنویسید من خوشحالم که شکم تخت و صافی دارم یا من از دیدن شکم تخت وکمر باریکی که دارم لذت میبرم
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
روش واتساپ رو هم که قبلا یبار فرستادم توگروه بازم سند میکنم
البته تو تلگرامم میشه انجام داد
✅روشی برای بالابردن ارتعاش و تحقق خواستهها
- روش واتساپ
برای این روش شما فقط نیاز به برنامه واتس اپ داریدابتدا گروهی را ایجاد کنید که در آن شما و شخص دیگری باشید ، وقتی گروه ایجاد کردید ، شخص دیگر را از گروه حذف کنید ، از این طریق فقط شما در آنجا خواهید بود.
آن را "جهان" بنامید زیرا آن با شماست كه می خواهید ارتباط برقرار كنید ، بدیهی است كه پیامی برای شما ارسال نمی كند ، اما آنچه را كه شما می خواهید به روش زیر تحقق خواهد یافت:
هر روز چیزی را از جهان بخواهید ، منتظر نتیجه باشید و مثلاً از شما سپاسگزارم سلام جهان! می خواهم از شما بخواهم که کراش من با من صحبت کند.
و هنگامی که آنچه را که می خواهید ، به روش خوبی از او تشکر می کنید.