2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3835 بازدید | 68 پست
عزیزم قرار نیست من به کسی کمک کنم شما خودتون ۱۰۰ درصد آیندتونو میسازید به من ربطی نداره.

اسی میگند کسی باید دیده باشی اونم تو دیده باشه جذب کنی من کردم ولی طرف مشکل اخلاقی داشت شخصیتش دوست ندارم اون جذابیت اولیه نداشت چرا ؟؟

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

دوستان اولین قدم و مهم‌ترینش اینه که شما باید بدونید که قانون جذب وجود داره چه شما قبول داشته باشید چه نداشته باشید چه آگاهانه ازش استفاده کنید چه نکنید اون وجود داره.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون ۵۵ صبدر ۵

تو ۵ روز هر روز ۵۵ بار یه جمله مینوسید

مثلا برای عشق ۶۶ صبدر ۶ هست یعنی ۶ روز هروز ۶۶ بار مینوشتم من خیلی خوشحالم اقای ایکس عاشقمه

بعده ۶ روز دیگ به این موصوع فکر نمیکردم

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
مرسی عزیزم 

عزیزم وقتی تو برای قبولیت از کسی میخوای برات حسشو بگه یعنی به اینکه خودت میتونی آیندتو بسازی اعتماد نداری. تو انقدر قدرتمندی که میتونی هر چیزی که میخوای به دست بیاری و هر کاری که میخوای انجام بدی چه لزومی داره از کسی بخوای برات حس بگه. البته با عرض معذرت از اون کاربر حس ششمی

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

تکنیک ۱×۱۱ و یا تکنیک ۱×۴۲ ----->زندگی ایده‌ال

تکنیک۲×۲۲----->تعادل عاطفی و...

تکنیک ۳×۳۳---->شخصیت

تکنیک ۴×۴۴------>حرفه،زندگی موفق

تکنیک ۵×۵۵----->هرتغییر جسمی مثل درخشش و زیبایی (افزایش و کاهش وزن،زیبایی اندام ،زیبایی چهره و......)

و

تکنیک ۶×۶۶-----> جذب عشق ،جذب کراش و.......

تکنیک ۷×۷۷------> انتخاب

تکنیک ۸×۸۸-------> جذب پول

تکنیک ۹×۹۹--------> جذبهای کوچک

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

تکنیک ۴۲×۱------> برای سرعت بخشیدن به نتایج حاصل از سابلیمینالهایی که استفاده میکنید بکار میرود به اینصورت که در طول ۱روز ۴۲ بار جمله تاکیدی که دوست دارید رو مینویسید و هربار فقط یه خواسته یا یه جمله کوتاه وساده میتونید بنویسید بعنوان مثال : اگر ساب رنگ چشم سبز گوش میدید میتونید بنویسید من خیلی خوشحالم که چشمان سبز و زیبایی دارم یا اگر ساب اندام گوش میدید میتونید بنویسید من خوشحالم که شکم تخت و صافی دارم یا من از دیدن شکم تخت وکمر باریکی که دارم لذت میبرم

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

روش واتساپ رو هم که قبلا یبار فرستادم توگروه بازم سند میکنم

البته تو تلگرامم میشه انجام داد

✅روشی برای بالابردن ارتعاش و تحقق خواسته‌ها

- روش واتساپ

برای این روش شما فقط نیاز به برنامه واتس اپ داریدابتدا گروهی را ایجاد کنید که در آن شما و شخص دیگری باشید ، وقتی گروه ایجاد کردید ، شخص دیگر را از گروه حذف کنید ، از این طریق فقط شما در آنجا خواهید بود.

آن را "جهان" بنامید زیرا آن با شماست كه می خواهید ارتباط برقرار كنید ، بدیهی است كه پیامی برای شما ارسال نمی كند ، اما آنچه را كه  شما می خواهید به روش زیر تحقق خواهد یافت:

هر روز چیزی را از جهان بخواهید ، منتظر نتیجه باشید و مثلاً از شما سپاسگزارم سلام جهان!  می خواهم از شما بخواهم که کراش من با من صحبت کند.

و هنگامی که آنچه را که می خواهید ، به روش خوبی از او تشکر می کنید.

اسی میگند کسی باید دیده باشی اونم تو دیده باشه جذب کنی من کردم ولی طرف مشکل اخلاقی داشت شخصیتش دوست ...

نه اینطور نیست. اگر برای ازدواج میگ تو میتونی آدمی رو که اصلا تو عمرت ندیدی به عنوان همسرت انتخاب کنی. من و نامزدم کاملا سنتی آشنا شدیم و قبلا اصلا همدیگرو ندیده بودیم.

عزیزم وقتی تو برای قبولیت از کسی میخوای برات حسشو بگه یعنی به اینکه خودت میتونی آیندتو بسازی اعتماد ...

درست میگی عزیزم

من خودم به حس شیشم اعتقاد ندارم

ولی خب نمیدونم چرا بعصی وقتا حدس هایی که میزنم درست درمیاد

الیته منم گفتم اگه تلاش کنه قبول میشه 

نه اینکه من بگم قبول میشه ببشینه خونه دیگ درس نخونه ب امید اینکه قبول میشه😂😂

نه اینطور نیست. اگر برای ازدواج میگ تو میتونی آدمی رو که اصلا تو عمرت ندیدی به عنوان همسرت انتخاب کن ...

واقعان باشه اگه توی کانال ها خیلی اسرار داشتن باید دیده باشی واسه اون پرسیدم 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
تکنیک ۱×۱۱ و یا تکنیک ۱×۴۲ ----->زندگی ایده‌ال تکنیک۲×۲۲----->تعادل عاطفی و... تکنیک ۳ ...

مرسی عزیزم💙

خب دوستان ما اینجا همدیگرو نمی‌شناسیم پس خواهش میکنم راحت باشید و هر چیزی که میخواین رو به دور از خجالت بگید.

اولین کاری که باید بکنید اینه که بگید الان به صورت خوداگاه دوست دارید چی رو جذب کنید. خواهشا بدون خجالت و رو در بایستی بگید.

مرسی عزیزم💙

اسی یه سوال

من قبلا با قانون جذب اشنایی نداشتم ولی اعتقاد داشتم ادم هرچی فکر کنه همون میشه

من همش فکر میکرد به پسری با یه خصوصیت هایی که اشنا میشیم چندسال مرحله اشنایی هسیم بعد ازدواج میکنیم عاشق هم میشیم 

خیلی اتفاقی برام پیش اومد با کسی اشنا شدم اون خصوصیت هارو داره ۲ساله رفیقیم در مرحله اشنایی هسیم

ولی الان اون سرد شده تغییر کرده 

اولی این ۲ سال اونجوری بود که من میخاستم 

الان باید چیکار کنم؟