2777
2789
عنوان

بیاید بگم چی شده😐

150 بازدید | 19 پست

جاریم 40 سالشه دختر بزرگش که میشه بچه اول 18 سالشه  یه مرد 44 ساله خیلی پولدار که دوتا زن طلاق گرفته اومد خواستگاری دخترش و دخترشو برا آشنایی صیغه این آقا کرد🙄 بعد این آقا از فامیلای دور مامانمه  من از مامانم پرسیدم گفت این آقا مشکل روانی داره زن اولش از دستش دیوانه شد زن دومی هم بس کتک خورد طلاق گرفت  منم زنگ زدم جاریم قضیه رو گفتم حالا همه جا گفته من دنبال اینم خواستگار دخترشو ببرم برا خواهرم وهمش تو کارشون سنگ اندازی میکنم حسودیم میشه میخاد دوماد پولدارگیرش بیاد😂😂.     نتیجه گیری شما از این قضیه چیه؟؟؟ 😒 دلم برا دخترش میسوزه با اینکه جاریم سلیطه اس دختر مظلومی داره😔

راستی  از اون یکی جاریم شنیدم آقاهه دختربه زور برده همون کار....کردن تو صیغه 🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن

من فقط دعا میکنم خدا به پدرومادرای عوضی که دخترو فقطططط برای دادن دست شوهر به دنیا میارن هیییییچ وفت بچه نده کثافتا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دخالت نکن جاری جماعت فک میکنه از حسودیه ب درک بذار خودش سرش ب سنگ بخوره

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

هیچی. کسی که دلش به حال دخترش نمیسوزه رو شما هم دل نسوزون.

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

تو کار خانواده همسر هیچوقت مداخله نکن حتی اگر به صلاحشون چیزیو بگی . حتی وقتی ازت سوال هم کررن نظرخواستن بگو چی بگم خودتون بهترصلاح کارتونو میدونید.این از سیاست های زنانه س

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
کاش خودتو دخالت نمبدادی یا حداقل به دختر جاریت میگفتی و باهاش حرف میزدی صلاح خویش خسروان دانند

من گفتم بزار چشمشو روشن کنم فکر میکردم بفهمه دخترشو بدبخت نمیکنه دیگه شکر بخورم خیر خانواده شوهرمو بخام 

سلام دوست عزیز  هیچوقت تا وقتی که کسی ازتون کمک یا نظر نخواسته اظهار نظر نکنید حتی اگه قصدتون ...

سلام عزیزم این تجربه شد برا بعد. اولش قصد کردم نگم ولی نتونستم وجدانم نمیذاشت