2777
2789
عنوان

ساب😑😂

461 بازدید | 7 پست

ساب قرانی میخوام...

چی توصیه میکنین چه سوره ای ..

کجاها ساب معتبر میفروشن?!

من خودم ساب گوش میدادم خارجی بود فقط چشمام تغیر کرد و تٵثیر بدی رو مغزم نذاشت مطمٸن نیستم شیطانی هستن یا نه بنظرتون ادامه بدم?!

از این شانس ..همم هر کار کردم نتونستم از فرشته ها کمک بخوام...کسی تاحالا جواب گرفته?!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیزم میشه بگی چشات چه رنگی بوو چه رنگی شد و اینکه سابو از کجا پید ا کردی یعنی منظورم خریدی گوگل یا ...

چشام تیره تر شد و اینکه گربه ای شد ...

روبیکا گرفتم فقط دیگه ادامه ندادم ترسیدم فرکانس داشته باشه که رایگان بودن ساب هاش دیگه منم ادامه ندادم...

یکیمیگفت مطالعه کرده یکی از سابها رسما تیه کننده ش اعلام کرده شیطانیه...  ولی کلا فک کنم سرکار ...

در بعضی مواقع درسته

میتونن از طریق سابلیمینال محتوایی وارد ذهنت کنن که منفی و شیطانی باشه

پس ساب رایگان گوش ندین🙏

اگه ساب تضمینی میخواید به آیدیMmd9092در روبیکا پیام دهید

فوق العادست

پارسا ادمینشه

من خودم ازش ساب اندام زیبا رو گرفتم فقط ۴۵۰۰۰ تومن و الان توی یک هفته تغییرات زیادی رو در اندامم حس میکنم

لگنم بزرگتر شده و سینه هام خوش فرمتر و برجسته تر😍😍😍😍

قیمتشم نسبت به جاهای دیگه واقعا کمه😃😍

عرفان مطور به من میگفت ۱ میلیون😕😑

ولی ساب ۴۵۰۰۰ تومنی که گرفتم فوق العاده بود😍😍

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
اگه واقعا ساب تضمینی میخوای فقط پارسا

قیمش۴۵۰۰۰تومنه 😃

خودم پیشش سفارش دادم اندام زیبا رو و توی هفته ی اول نتیجه ی اشکار دیدم

عرفان مطور بم گفت۱ میلیون تومنه😑😕

آیدی پارساMmd9092 هستش

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)